Şampiyon F.Bahçe yurda döndü

Voleybol Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe Universal'i, Azerbaycan dönüşü İstanbul'da coşkulu taraftarı karşıladı.

GİRİŞ 26.03.2012 11:07 GÜNCELLEME 26.03.2012 11:07

Fenerbahçe Universal kafilesini taşıyan THY'ye ait özel uçak, sabaha karşı Sabiha Gökçen Havalimanı'na inerken, sarı-lacivertliler taraftarının yoğun sevgi gösterileriyle karşılaştı.

Takımın alandan çıkacağı kapının önüne otobüs yanaştırılırken, barikatla, kafilenin otobüse binişi için kordon oluşturuldu.

Sarı-lacivertlileri, şampiyonluk kupasının takım kaptanı Seda Tokatlıoğlu'nun elinde havalimanından dışarı çıktığı anda bekleyen taraftarların coşkulu tezahüratları başladı. Bir süre otobüse binmeden taraftarların coşkusuna ortak olan Fenerbahçe Universal oyuncuları, taraftarlara, taraftarlar da oyunculara yönelik besteledikleri şarkıları söylediler.

Takımın otobüse binmesinin ardından da otobüsün önüne geçen taraftarlar uzun bir süre aracın önünde kaldı. Tek tek voleybolcuların isimlerini tezahüratlarla seslendiren, sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, meşaleler yakıp, şampiyonluk şarkıları söylediler.

-Polis taraftara müdahale etti-

Taraftarlar otobüs hareket ettikten sonra da meşaleler yakıp bir süre otobüsün önünde yürüdüler. Taraftarlarla polis arasında çıkan gerginliğin ardından, havalimanının ana çıkış kapısına yakın noktada polis ile taraftarlar arasında arbede yaşandı. Polis, taraftarları dağıtmak için biber gazı kullanırken, çıkan olaylar daha fazla büyümeden önlendi.

Bu arada, Fenerbahçe Universal voleybolcuları, havalimanında yaşanan olaylara sosyal medya aracılığıyla tepki gösterdi.  

Taraftarlar daha sonra özel araçlarıyla takım otobüsünü takip edip, konvoy yaparak sevinç gösterilerini sürdürdüler.

-Kutlamalar uçakta devam etti-

Fenerbahçe Universal'in şampiyonluk kutlaması, takımı İstanbul'a getiren özel uçakta da devam etti. Yolculuk sırasında, takım için hazırlanan pasta uçağın orta bölümüne getirilirken, teknik heyet oyuncular ve yöneticiler pastanın etrafında toplandı.

Fenerbahçe kafilesi yolculuğun bir bölümünde tezahüratlar ve şarkılar eşliğinde şampiyonluk kutlamalarını sürdür

KAYNAK: AA