Şikede Galatasaray kararı belli oldu

Denizlispor'a teşvik primi gönderdiği iddiasıyla ilgili G.Saray'da aralarından Adnan Polat'ın da olduğı 3 şüpheli hakkında soruşturmada karar verildi.

Şikede Galatasaray kararı belli oldu
Şikede Galatasaray kararı belli oldu
GİRİŞ 19.01.2012 08:10 GÜNCELLEME 19.01.2012 08:10
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Özel Yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk şike soruşturmasından ayırdığı G.Saray Kulübü ile ilgili olan 2006 yılına ait soruşturmayı örgütsel suç bulmadığı gerekçesiyle görevsizlik kararı verdi.

Berk Galatasaray Kulübü eski başkanı Adnan Polat, eski yönetici Bülent Tulun ve Polat'ın şoförü Mustafa Kabasakal'ın olduğu dosyayı Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne gönderdi.

ÖRGÜTSEL SUÇ KAPSAMINDA DEĞİL

Özel Savcı Mehmet Berk yazısında 2006 yılında oynanan Denizlispor-Fenerbahçe maçında Sarı-Kırmızılı takımın Denizli'ye teşvik primi gönderdiği iddiasıyla ilgili 3 şüpheli hakkında soruşturma yürütüldüğünü belirtti.

Şüphelilerin eylemlerinde örgütsel bir bağlantı tespit edilemediğinin belirtildiği kararda eylemin örgütlü suç kapsamında olmadığı ve görevli savcılığın görev alanına girmediğini vurguladı.

Ajanslar

 

YORUMLAR 6
  • şahanpaşa 12 yıl önce Şikayet Et
    alavere dalavere kürt memmet nöbete. baştan beridedik bu davada amaç sadece ve sadece aziz yıldırımı etkisiz hale getirmektir.dediğimiz tek tek çıkıyor.KİŞİYE ÖZEL YASA denilen yasadan bir tek aziz yıldırım istifade edemedi,58 maddenin değişmesine aziz yıldırım şiddetle karşı,fenerbahçe şike yapmışsa ve kimse küme düşürmese dahi BİZ KENDİ ELİMİZLE DÜŞÜRÜRÜZ diyende aziz yıldırım ama buna rağmen hapiste.dolayısıyla gsaraya teşvikmiş,trabzona şuymuş buymuş masal,hikaye bunlar sadece suyu bulandırmak için yapılan hamleler.İNCE AYARa devam.
    Cevapla
  • Yusuf Alioğlu 12 yıl önce Şikayet Et
    haberi 7 niz. şimdi bu haberden ne anlamalıyız aynı şeyi tekrar etmekten başka bişey yok tek anladığımız örgütlü suç kapsamına alınmadığı peki teşvik pirimi gönderildiğini biliyoruz da belgelenmişmi ?
    Cevapla
  • ibrahim gün 12 yıl önce Şikayet Et
    ohoww. bakıorumda gs lafı geçince bütün sazanlar toplandık toplandık.
    Cevapla
  • YUKSEL CALISKAN 12 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyonluk Fenerbahçeye verilsin. Şimdi bütün türkiye merakla bekliyecek bakalım bu GS lılar da adil yargılanacakmı bakalım şampiyonluk fenerbehçeye verilecekmi denizlideki rezilliği herkes biliyor hadi bakalım şimdi savcılar ı hakimleri bu millet dikkatle izleyecek adalet herkese lazım herkese eşit muamele lazım bu GS ne kadar temiz bütün türkiye görsün
    Cevapla
  • METİN AKARSU 12 yıl önce Şikayet Et
    Yani Şike var ama örgütlü değil.... Eee nolcak şimdi hadi bi bakanda çıksın Fenerbahçe'ye ince ayar versin o zaman kupa Fenerbahçeye verilsin Fenerbahçe Şampiyonlar ligine Direk katılamadığı için tazminat açsın vs vs Bu haklarınıda Fenerbahçe aramalıdır. Trabzon Sporlular ADALET istiyorsanız bunları her ortamda söylemeniz gerekiyor. Ts'liler Size Gs kadar zarar veren yoktur ama hala göremiyorsunuz :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle