Abdullah Ercan basın toplantısına katılmadı

Gaziantepspor'da teknik direktör Abdullah Ercan'ın yardımcısı Tahir Karapınar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısına, kötü bir sonuçla İstanbul'dan ayrılacaklarını dile getirdi.

Abdullah Ercan basın toplantısına katılmadı
Abdullah Ercan basın toplantısına katılmadı
GİRİŞ 27.11.2011 16:02 GÜNCELLEME 27.11.2011 16:02

Karapınar, ''İki takım da çok iyi oynadı diyemem. Ortada bir maçtı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor golü attı. Kırılgan bir yapımız var. Çok iyi oynamadık. İkinci devrenin başlamasıyla hemen golü bulduk. Bunun ardından ataklarımız vardı. Bunları değerlendirebilseydik sonuç farklı olurdu. Daha çok istememiz gerekiyordu, başaramadık'' dedi.

Tahir Karapınar, Abdullah Ercan'ın, basın toplantısına kendisinin katılmasını istediğini ifade ederek, ''Herhangi bir sorun yok'' şeklinde konuştu.

Gaziantepsporlu futbolcu Serdar Kurtuluş ise, sıkıntılı bir dönemden geçtiklerini dile getirerek, ''Haftalar azaldıkça daha da sıkıntıya giriyoruz. Acilen puan almamız gerekiyor'' ifadelerini kullandı.

Futbolculardan Bekir Ozan Has ise ''Gaziantepspor'a yakışmayan bir yerdeyiz. Önümüzde çok önemli maçlar var. Artık hedeflediğimiz puanları alıp üst sıralara çıkmamız gerekiyor'' dedi.

-Notlar-

İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Gaziantepspor arasında Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki maçı çok az sayıda taraftar izledi.

Futbolcu olarak daha önce defalarca farklı takımlarda karşı karşıya gelen, 2003-04 sezonunda Galatasaray'da birlikte oynayan Arif Erdem ve Abdullah Ercan ilk kez teknik direktör olarak buluştu.

Arif Erdem, teknik direktör olarak ilk kez galibiyet sevinci yaşarken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 2 maçlık galibiyet özlemine son verdi.

AA