Carvalhal: Guti artık gelmese de olur

Beşiktaş Teknik Direktörü Carvalhal, cumadan beri İstanbul'a gelmesi beklenen ancak dönüşünü sürekli erteleyen İspanyol yıldızı Guti'yi tamamen sildi

Carvalhal: Guti artık gelmese de olur
Carvalhal: Guti artık gelmese de olur
GİRİŞ 14.11.2011 09:46 GÜNCELLEME 14.11.2011 09:46

Fatih Doğan'ın haberi

Beşiktaş'ın sorunlu yıldızı Guti Hernandez, üçüncü rötarını yaptı. Cuma gününden bu yana İstanbul'a gelmesi beklenen ancak ailesinin sağlık sorunlarını bahane ederek dönüşünü erteleyen İspanyol futbolcu, dün de gelmedi. Milli ara öncesi Madrid'e gider- ken yönetime ayrılmak istediğini bildiren futbolcunun dün kulübü arayarak bugün İstanbul'da olacağını bildirdiği öğrenildi. Beşiktaşlı yöneticilerin bu oyalama taktiğine çok sinirlendikleri, teknik direktör Carlos Carvalhal'ın ise restini çektiği öğrenildi. Portekizli çalıştırıcının durumu kendisine bildiren yöneticilere, "Bundan sonra gelmese de olur" dediği öğrenildi.

'KAFASINDA BİTİRMİŞ'

Guti'nin disiplinsiz hareketleriyle takıma kötü örnek olduğunu belirten Carlos Carvalhal'ın, "Guti zaten kafasında Beşiktaş'ı bitirmiş. Bu düşünceyle dönecekse hiç dönmesin. Benim başarıya aç, forma için her şeyini ortaya koyacak futbolcuya ihtiyacım var. Onun gibi bir futbolcunun benim takımımda olup olmaması önemli değil" dediği öğrenildi.

(sabah)