GS'nin son kararı Damiao iddiası

Internacional'de oynayan 22 yaşındaki forvet birkaç güne imzayı atabilir. Damiao, ceza sahasındaki bitiriciliğiyle ünlü

GS'nin son kararı Damiao iddiası
GS'nin son kararı Damiao iddiası
GİRİŞ 03.08.2011 08:11 GÜNCELLEME 03.08.2011 08:11

Son karar Damiao

Arsenal'in sağ beki Emmanuel Eboue'nin transferini bitirmeye çalışan G.Saray yönetimi, bir yandan da Fatih Terim'in talebi doğrultusunda forvet takviyesi için çalışmalarını sürdürüyor. Yaz başından bu yana dünya yıldızlarıyla masaya oturan Cim Bom, önerdiği astronomik rakamlara rağmen bu isimleri ikna edemedi.

İKNA EDİLEMEYİNCE...

Atletico Madrid ile prensip anlaşması yapılmasına rağmen Forlan'a 'Evet' dedirtilemedi. Drogba'yı Chelsea bırakmadı. Luis Fabiano transferi ise Sao Paulo'nun taraftar baskısından korkması nedeniyle vazgeçmesi ile yattı. Terim'in 'Atak oyuncusu alınmasını istiyorum' açıklamasının ardından bir diğer Arsenalli Andrei Arshavin ile de temasa geçildi ama G.Saray'ın forvet konusundaki son kararı Leandro Damiao oldu.

DÜŞÜK FİYATA ALINACAK

Ülkesinin Internacional takımında oynayan Brezilyalı Damiao'nun tercih edilmesindeki sebep ise yaşı ve maliyeti... Önümüzdeki birkaç gün içinde bu transfer resmiyet kazanabilir. Listedeki diğer isimlerden daha düşük bir fiyata alınacak olan Damiao, 22 yaşında. Milli takımda 2 kez oynayan Damiao, ceza sahasındaki bitiriciliğiyle ünlü.

(milliyet)