Volkan Şen: Hakem sağolsun VİDEO

Galatasaray Bursaspor maçının ilk yarısında sarı kartı bulunan Volkan Şen, topa bilerek elle müdahalesi sonrası hakemin kırmızı kart göstermediği pozisyonu değerlendirirken G.Saraylıları kızdıracak ifade kullandı..

GİRİŞ 23.08.2010 00:01 GÜNCELLEME 23.08.2010 00:01
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Karşılaşmada ilk yarının son dakikasında topa elle müdahale eden Volkan Şen, maç sonunda ''O pozisyonda ayağım kaydı. Yere düştükten sonra refleks olarak elim topa gitti. Ondan sonra hakem düdük çalınca bende bir pişmanlık oldu. Oyundan atılacağımı zannettim'' dedi.

Volkan, hakemin kendini 2. sarı karttan dolayı atmamasını ise 'Keşke yapmasaydım diye pişmanlık duydum. 45. dakikada takımımı 10 kişi bırakmak beni üzerdi.. Hoca vermedi sağolsun hocanının kararıdır' yorumunu yaptı..

Volkan Şen: Hakem sağolsun VİDEO

YORUMLAR 9
  • yedibelaoğlu 13 yıl önce Şikayet Et
    bir saniyesine hükmedemediğn hayatta fırıldak olmaya gerek yokM.Yazıcıoğlu. istanbul istanbul duy sesimizi işte bu anadolunun ayak sesler darısı fenere fenerli ibo
    Cevapla
  • Diego 13 yıl önce Şikayet Et
    Sağlık olsun :)))). Geçen sene Fenerbahçemiz şampiyonluğu Bursaspora kaptırınca ligde kaçıncı olduğu belli olmayan 6S, Bursa yanlısıydı, sizin için şmpiyon oluyo Bursa bişey olmaz sıkmayın canınızı :))))
    Cevapla
  • ahmet enes 13 yıl önce Şikayet Et
    Fener 10 kişi ile 6 atmadımı. Fenerde 10 kişi kalmıştı ama 6 tane attı.Siz dua edinde adamlar 11 kişi bitirdi.
    Cevapla
  • hüseyin 13 yıl önce Şikayet Et
    HAKEMDE İNSAN. Hakem Volkan a ilk karta haksızdı,ikinciyi o yüzden vermemiş olabilir.Ayhan,Baroş hakemin sayesinde kırmızıyı görmediler.Yönetim Tugay ı getirdiği gibi Hakan Şükür ve Bülent Korkmaz ıda bu takımn teknik heyetine almalıdır.Bu camia Adnanların oyuncağı olacak kadar basit değildir.Albayrak,Gürsoy,Cansunlar yönetime.
    Cevapla
  • ufuk bursa 13 yıl önce Şikayet Et
    pekiiii. tamam hakem hatalı ya da değil. bana göre insiyatif kullandı hakem. peki koca gs ona mı kaldı. sen 11 kişi yenemiyosun rakibini ali samiyende. 10 kişi mi kalması lazım bursayı yenmesi için. inanın volkan atılsada maçın skoru bu olurdu fazlası değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle