Galatasaray 11 Türk'le Kadıköy'de

Ankaragücü'nü 4-0'la devirdiği son maçta tamamı yerlilerden kurulu bir kadroyla sahaya çıkan Galatasaray, derbide de yabancısız. Fenerbahçe'de ise 5 yabancı kesin gibi.

Galatasaray 11 Türk'le Kadıköy'de
Galatasaray 11 Türk'le Kadıköy'de
GİRİŞ 01.02.2008 04:48 GÜNCELLEME 01.02.2008 04:48
Bu Habere 105 Yorum Yapılmış

Ankaragücü’nü 4-0’la devirdiği son maçta tamamı yerlilerden kurulu bir kadroyla sahaya çıkan Galatasaray, derbide de yabancısız.


Nonda Fransa’ya giderek tedavi oldu ve forma giymesi zor. 2 ay süren sakatlığını atlatan ancak bu kez de sağ ayak baş parmağına darbe alan Lincoln de oynamıyor.


Song ve Barusso Afrika Kupası’nda. Linderoth sezonu kapattı.


Carrusca ve Bouzid de gözden çıkarıldığı için Kadıköy’deki kadro şöyle bekleniyor:


Orkun, Uğur, Emre, Servet, Volkan, Serkan, Barış, M.Topal, Arda, H.Şükür, Ümit.


Ev sahibi F.Bahçe'de ise Zico'nun yine yabancı ağırlıklı kadroyu G.Saray karşısında sahaya sürmesi bekleniyor. Lugana, Edu, Alex, Carlos ve Deivid'e ilk 11'de kesin gözle bakılırken Kezman da hazır bekliyor..


Brezilya asıllı Aurelio ve Vederson Türk statüsünde oynuyor.

YORUMLAR 105
  • paneristi-paneraist 16 yıl önce Şikayet Et
    . tvde aval aval bakıp gıpta ettiğiniz milan r.madrid barcelona da yabancı oyuncu sayısı %90 civarında.6slilere sesleniyorum onlarla oynadığınızda da fark yerseniz lütfen yine aynı bahane ile çıkın ingiliz takımı değil ispanyol takımı değil deyin.boş beleş 6s taraftarı.
    Cevapla
  • paneristi-paneraist 16 yıl önce Şikayet Et
    . gözlerim yaşardı bu 6s ne takımmış yaw.lincoln nonda linderoth bunlar aslen türkmüş duyduğuma göre.klavye milliyetçisi 6slilere duyurulur.
    Cevapla
  • can seymen 16 yıl önce Şikayet Et
    eger 11 turk ıse. ewt 6s 11 turk ıle cıkarsa bu mac 11 -0 olur bu fener bu 6s ye fark atar farkk
    Cevapla
  • burak bey 16 yıl önce Şikayet Et
    10 geliyor 10. yabancıları olsa ne olur 6 olur olmasa ne olur 10 olur inşallah
    Cevapla
  • kadir tekin 16 yıl önce Şikayet Et
    FENERİN SUÇUMU BU.... GS de altı yabancı oyuncu var ama maalesef altısını toplasan fenerin bir yabancısı etmiyorsa söylermisiniz bunda suç fenerinmi yoksa bu beceriksiz ve sakat yabancıları gs ye alan gs li yöneticilerinmi suçu. gs lilerin tezine göre serkan çalık ve barış şimşek yabancı değilmi. bakın gs li kardeşlerim şunu bir kere kabullenin sizin en iyi döneminizde bile fener sizi 4-0 ,6-0,2-0 ,3-0 yenmeyi başarmıştır.şimdi kalkıp kadronuzun eksikliğini bahane edip olasıbir mağlubiyete kılıf aramanın hiç gereği yok.EN BY FB
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle