Hakan Şükür’e kızdı ismini değiştiriyor!

Şırnak’ın Silopi ilçesinde ikamet eden Abdurrahman Yakaomar, 11 yıl önce Hakan Şükür adını verdiği oğlunun adının değiştirilmesi için mahkemeye başvurdu.

GİRİŞ 14.02.2017 15:58 GÜNCELLEME 14.02.2017 16:49
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Silopi’de futbol sevdalısı Abdurrahman Yakaomar, 11 yıl önce doğan çocuğuna, dönemin efsane futbolcularından Hakan Şükür’ün adını verdi. Ancak Yakaomar, Şükür’ün 15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY ile bağlantısının ortaya çıkması nedeniyle değiştirilmesi için mahkemeye başvurdu.

YASİN BÖRÜ VE AYTAÇ BARAN'IN İSMİNİ ALIYOR!

Yakaomar, “3’üncü ligde futbol oynadığım dönemlerde Hakan Şükür’ün Avrupa’da ve milli takımdaki başarısı nedeniyle o dönemde dünyaya gelen oğluma Hakan Şükür ismini bıraktım. Bu darbeden sonra Hakan Şükür’ün darbe yanlısı olduğu için ismini değiştirmek istiyorum. İsmini Yasin Aytaç olarak değiştirmeye karar verdim. Bundan sonra inşallah çocuğu Yasin Aytaç olarak çağıracağız. Dilekçemizi mahkemeye verdik. Yakında yeni kimliği inşallah alacağız. Yasin Aytaç iki iyi insan. İki kardeşimiz de Diyarbakır’da şehit edildi. Hakan Şükür yaşayacağına Yasinler, Aytaçlar yaşasın” diye konuştu.



Hakan Şükür Yakaomar ise “Eskiden ben Hakan Şükür’ü çok seviyordum. Şimdi Hakan Şükür’ü sevmiyorum. Çok mutluyum. Yasin ve Aytaç’ı çok seviyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR 10
  • irem 7 yıl önce Şikayet Et
    helal bırooo
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Çocuklarınıza güzel, anlamlı ve taşıyabilecekleri isimler koyun. Sen zamanında Hakan Şükür'ü seviyorsun diye çocuğa bunu neden empoze ediyorsun? Adam belki Fenerbahçeli olacak ileride ve bu isimden nefret edecek? Çocuğunun geleceğini kendi elleriyle kurup çocuğa bir şey bırakmayan baba tipi. Güzel bir isim koy, gerisini çocuk seçsin.
    Cevapla
  • Mali 7 yıl önce Şikayet Et
    Aklı medyanın ünlü ettiği olursa
    Cevapla
  • diyarıbekir kürdü 7 yıl önce Şikayet Et
    islam ümmeti nasılki muaviye ismini çocuklarına takmıyorsa hainlerin ismide kulanılmaması lazım.her kesimde hain çıkabilir,amma duyarlı olmak lazım.
    Cevapla
  • Amed 7 yıl önce Şikayet Et
    Sahabeye dil uzatma kardeş birazcık olsun sahabelere karşı saygınız olsun şianın yolundan gitmeyin
    Cevapla
  • şeriat 7 yıl önce Şikayet Et
    iyi yapmişsin abi vatan hainin adini taşımasın sabi helal olsun boyu posu devrilsin o hakan şükür denen lanetin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle