Bandırmaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Karlahan:

"Bandırmaspor'un orta alanına deneyimli ve futbolculara ağabeylik yapabilecek nitelikte bir oyuncu almak için girişimlerimizi sürdürüyoruz"

Bandırmaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Karlahan:
Bandırmaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Karlahan:
GİRİŞ 12.08.2015 17:52 GÜNCELLEME 12.08.2015 17:52

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor Kulüp Başkan Yardımcısı Göksel Karlahan, "Bandırmaspor'un orta alanına deneyimli ve futbolculara ağabeylik yapabilecek nitelikte bir oyuncu almak için girişimlerimizi sürdürüyoruz" dedi.

Karlahan, yaptığı açıklamada, Bolu kampını sürdüren takımın hazırlık maçlarında, MKE Ankaragücü'ne 1-0 yenilirken, İnegölspor ve Eyüpspor'u 1-0 yendiklerini belirtti.

Transfer döneminde takımın iskeletini koruyarak, "nokta transfer"ler yaptıklarını anlatan Karlahan, "Güçlü bir kadro oluşturduk. Eski ve yeni oyuncularımız, birbirleriyle çok iyi uyum sağladı" diye konuştu.

Takımın yeni transferler için yaklaşık 5,5 milyon lira harcadığını ifade eden Karlahan, şöyle konuştu:

"Bandırmaspor'un orta alanına deneyimli ve futbolculara ağabeylik yapabilecek nitelikte bir oyuncu almak için girişimlerimizi sürdürüyoruz. Kadromuza çıkış bekleyen, başarıya aç, genç oyuncular da aldık. Bu oyuncuların hepsinin kumaşları çok iyi. Takım kaptanlığına ise eski oyuncumuz Ali Serin'i getirdik. Bir aksilik çıkmazsa sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceğimize inanıyorum. Ay sonunda bitecek Bolu kampının ardından Bandırma'da oynayacağımız özel maçla Bandırma seyircisiyle buluşacağız. 6 Eylül'de, Bandırma'da, Kırklarelispor ile seyircisiz oynayacağımız ilk maça hazır olacağız. Lige fırtına gibi gireceğiz."

KAYNAK: AA