Antalyaspor'a verilen tribün kapatma cezası

Osmanlıspor maçı sonrası yaşanan olaylar sonucu verilen tribün kapatma ve aynı tribünde bulunan seyircilerin kartlarının bloke edilmesi cezası nedeniyle bu kişilerin Adanademirspor ile oynanacak play-off maçını izleyemeyecekleri bildirildi

Antalyaspor'a verilen tribün kapatma cezası
Antalyaspor'a verilen tribün kapatma cezası
GİRİŞ 26.05.2015 18:42 GÜNCELLEME 26.05.2015 18:42

Antalyaspor Kulübü, Osmanlıspor maçı sonrası yaşanan olaylar sonucu verilen tribün kapatma ve aynı tribünde bulunan seyircilerin kartlarının bloke edilmesi cezası nedeniyle bu kişilerin Adanademirspor ile oynanacak play-off maçını izleyemeyeceklerini bildirdi.

Antalyaspor Kulübü basın bürosundan yapılan yazılı açıklamada, Osmanlıspor maçı sonrası yaşanan olaylar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun, Antalyaspor'a Rixos Tribünü için tribün kapatma cezası ile aynı tribünde söz konusu maçta bulunan seyircilerin bir müsabaka için kartlarının bloke edilmesine karar verdiği belirtildi.

Söz konusu cezaların bu sezon uygulanmaya konulmuş ve kulüp açısından ilk defa uygulanacak olması nedeniyle seyircilerin mağdur olmaması için cezayı açıklama zorunluluğu doğduğu kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Osmanlıspor müsabakasında Passolig kartı ile Rixos Tribünü'ne giriş yapmış tüm seyircilerimizin kartları Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bloke edildiği için, play-off ilk müsabakası olan Adanademirspor maçında stadyumun hiçbir tribününe giremeyecekler. Rixos Tribünü kapalı olacağı için de Rixos VIP, Rixos Özel ve Rixos Engelliler tribünlerine de karar gereği seyirci alınamayacaktır. Kombine bileti olup Osmanlıspor müsabakasına gelmemiş taraftarlarımız, Rixos Tribününe giremeyecektir ancak ücreti karşılığı diğer tribünlerde yer alabileceklerdir."

PTT 1. Lig'de deplasmanda Antalyaspor'u 4-3 mağlup eden Osmanlısporlu futbolculara, Antalyasporlu taraftarların pet şişe atması üzerine polis müdahale etmişti.

KAYNAK: AA