AK Parti Yalova Milletvekili Coşkun:

AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, "Yalova Ortopedikler Spor Kulübü'nün (YOSK), Avrupa Challenge Kupası'nda bizi gururlandıracağına inanıyorum" dedi.

AK Parti Yalova Milletvekili Coşkun:
AK Parti Yalova Milletvekili Coşkun:
GİRİŞ 21.04.2015 14:06 GÜNCELLEME 21.04.2015 14:06

Coşkun, Yalova Uygulama Oteli'nde Avrupa Ligi 3 Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası'nda birinci olan ve Hollanda da düzenlenecek Avrupa Challenge Kupası'nda oynamaya hak kazanan YOSK kulübünün sporcularına moral programı düzenledi.

Coşkun düzenlenen programda YOSK kulübünün kurulduğu günden beri yanında olduğunu söyledi.

Kulübü adım adım takip ettiğini ve her zaman gerekli desteği vermeye çalıştığını belirten Coşkun, "Çevremizde bazı insanlar engelli kardeşlerimize küçümser gözlerle bakıyorlar. Ama YOSK kulübümüzün sporcuları aldıkları bu büyük başarılarla bu algıları da değiştirdiler. Ben bile basket atmakta zorlanırken bu kardeşlerimiz baskette büyük başarılar kazandılar. Ben Yalova Ortopedikler Spor Kulübü'nün (YOSK), Avrupa Challenge Kupası'nda bizi gururlandıracağına inanıyorum. Her zamanda destek vermeye çalışacağım" diye konuştu.

YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç da Coşkun'un her zaman yanlarında olduğunu söyledi.

Hollanda da düzenlenecek Avrupa Challenge Kupası'nda başarılı olmak istediklerini belirten Erkoç, maddi imkansızlıklara rağmen büyük fedakarlık göstererek bu seviyeye geldiklerini vurguladı.

Erkoç, maddi imkansızlıklara rağmende Hollanda'da bir tarih yazmaya çalışacaklarını kaydetti.

KAYNAK: AA