Gelişim Koleji Genel Menajeri Yazlar:

"Afyon Belediyespor ile yaptığımız maçtan herkesin ciddi dersler çıkardığına ve bundan sonrası için aynı hatalara düşmeyeceklerine inanıyorum"

Gelişim Koleji Genel Menajeri Yazlar:
Gelişim Koleji Genel Menajeri Yazlar:
GİRİŞ 31.01.2015 15:06 GÜNCELLEME 31.01.2015 15:06

Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nde Afyon Belediyespor'a 88-86 mağlup olan Gelişim Koleji'nin genel menajeri Namık Yazlar, "Bu maçtan herkesin ciddi dersler çıkardığına ve bundan sonrası için aynı hatalara düşmeyeceklerine inanıyorum" dedi.

Yazlar, yaptığı açıklamada, dünkü müsabakada özellikle ikinci periyodun sonu ile devrenin ilk 5 dakikasında oynadıkları "hovarda" oyunun maçın galibini belirlediğini bildirdi.

İlk çeyrekte 10 sayı öne geçtikten sonra maçı bu noktaya getirmemeleri gerektiğini belirten Yazlar, şunları kaydetti:

"Rakibimiz, galibiyeti gerçekten hak etti ve hedefine ulaştı. Hem onları hem de mükemmel maç yöneten hakem üçlüsünü yönetimleri için tebrik ederim. Bizse bunun aksine sahanın her iki tarafında da başarılı olamadık. Maçı son topa bıraktıysak da şans hak edenin yanında oldu. Bu maçtan herkesin ciddi dersler çıkardığına ve bundan sonrası için aynı hatalara düşmeyeceklerine inanıyorum."

Antrenör Arda Vekiloğlu ise devreye yenilgiyle başlamanın üzücü olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Bu ligde takımın ismi ve sıralamadaki yeri önemli değil. Ne yazık ki sonuçları ağır olan basit hatalar yaptık ve kaybettik. Topun kıymetini bilmediğimiz sürece maçı kazanmaya aday olamayız. İkinci devre 15 sayı geriden gelip maça ortak olduysak da bu durum kazanmamıza yetmedi. Bugün bir kez daha görüldü ki, konsantrasyonunu kaybettiğin anda kazanma ihtimalin de çok zayıflıyor."

KAYNAK: AA