Arkas Spor zorlu maçta tur hedefliyor

CEV Kupası 8'li çeyrek final turunda Polonya'dan Zaksa Kedzierzyn-Kozle'yi evinde ağırlayacak Arkas Spor, 3-0 mağlup ayrıldığı ilk maçın rövanşında tur için sahaya çıkacak

Arkas Spor zorlu maçta tur hedefliyor
Arkas Spor zorlu maçta tur hedefliyor
GİRİŞ 19.01.2015 16:49 GÜNCELLEME 19.01.2015 16:49

CEV Kupası 8'li çeyrek final turunda Türkiye'yi temsil eden Arkas Spor, ilk maçta 3-0 mağlup olduğu Polonya ekibi Zaksa Kedzierzyn-Kozle karşısında tur atlamak için mücadele edecek.

Arkas Spor, CEV Kupası 8'li çeyrek final turunda, deplasmanda 3-0 mağlubiyetle tamamladığı Zaksa Kedzierzyn-Kozle ile 22 Ocak Perşembe günü rövanş maçında karşı karşıya gelecek.

İzmir Atatürk Voleybol Salonu'nda saat 19.30'da başlayacak müsabakaya Arkas Spor tur hedefiyle çıkacak.

Arkas Spor Basın Sözcüsü Uğur Özden, yaptığı açıklamada, Polonya'daki ilk maçta son derece şanssız bir yenilgi aldıklarını ancak İzmir'de taraftarların vereceği destekle rakibi eleyebileceklerini belirtti.

Takım olarak geçmişte 5 kez bu tür zorlu turları "altın setle" geçmeyi başardıklarını hatırlatan Özden, "Bunu yine başarabiliriz. Atatürk Voleybol Salonu dolar, gerekli desteği alırsak tur atlamamız kolaylaşır. Ben İzmir seyircisine ve takımımıza güveniyorum, tur atlayacak taraf Arkas Spor olacaktır" dedi.

Arkas Spor'un, Zaksa Kedzierzyn-Kozle maçından tur atlayarak ayrılabilmesi için rakibini önce 3-0 veya 3-1'lik sonuçla yenmesi, ardından da oynanacak "altın seti" kazanması gerekiyor.

KAYNAK: AA