Sakarya Büyükşehir Belediyespor, şampiyonluk iddiasını sürdürüyor

Basketbol Şubesi Başkanı Altuğ: - "Bireysel başarıların yanında gerçek takım olabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Takımda sağlanan bu uyum, sezon sonu şampiyonluk hedefimizi daha da güçlendiriyor"

Sakarya Büyükşehir Belediyespor, şampiyonluk iddiasını sürdürüyor
Sakarya Büyükşehir Belediyespor, şampiyonluk iddiasını sürdürüyor
GİRİŞ 02.01.2015 14:14 GÜNCELLEME 02.01.2015 14:14

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde (TB2L) mücadele eden Sakarya Büyükşehir Belediyesporun Basketbol Şubesi Başkanı Akgün Altuğ, bireysel başarıların yanında takım olabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, takımda sağlanan uyumun sezon sonu şampiyonluk hedefini güçlendirdiğini söyledi.

Altuğ, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk yarının bitimine iki hafta kaldığını kaydederek, tecrübeli koç ve deneyimli ekibe sahip olduklarını anlattı.

"Sezonun başladığı ilk günden bu yana ifade ediyoruz, kaliteli bir takım oluşturduk" diyen Altuğ, "Asist, ribaund ve sayı istatistiklerinde Büyükşehirli basketbolcularımızın sıralamadaki yerleri de bu iddiamızı kanıtlıyor. Bireysel başarıların yanında gerçek takım olabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Takımda sağlanan bu uyum, sezon sonu şampiyonluk hedefimizi daha da güçlendiriyor. Ligde kaliteli takımlarla mücadele ediyoruz. Bu yüzden rehavete kapılmadan hedeflerimiz doğrultusunda çalışıyoruz. Sahada şampiyonluğun mücadelesini veriyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Altuğ, Sakarya’da basketbolu sevenlerin çok olduğuna dikkati çekerek, potansiyelin de yüksek olduğunu anlattı.

İç sahadaki maçlarda tribün desteğinin yüksek olduğunu kaydeden Altuğ, "Basketbol takımımız Sakarya’da basketbola yönelik önemli farkındalık da oluşturdu. Bu, bizi ayrıca motive diyor. Basketbol severler takımımızı bu zamana kadar yalnız bırakmadı. Yılın ilk maçında da tribünlerde büyük destek olacağına inanıyoruz. Rehavete kapılmadan hedeflerimiz doğrultusunda çalışıyoruz. Sahada şampiyonluk mücadelesi veriyoruz. Tüm hemşehrilerimizi İstanbul DSİ maçına, Atatürk Spor Salonu’na bekliyoruz” ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA