Denizlispor'da Karşıyaka maçı hazırlıkları

Teknik direktör Bizati: "Karşıyaka maçını kaybetmeyeceğiz, puan ya da puanlarla döneceğiz"

Denizlispor'da Karşıyaka maçı hazırlıkları
Denizlispor'da Karşıyaka maçı hazırlıkları
GİRİŞ 02.12.2014 15:27 GÜNCELLEME 02.12.2014 15:27

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'un teknik direktörü Özcan Bizati, Karşıyaka maçını kaybetmeyeceklerini, İzmir deplasmanından puanlarla döneceklerine inandıklarını söyledi.

Yeşil siyahlılar, Şemikler Haluk Ulusoy Tesislerinde Bizati yönetiminde yaptığı antrenmanla Karşıyaka maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Bizati, gazetecilere yaptığı açıklamada, Karşıyaka maçının çok zorlu geçeceğini belirterek, "3 puan parolası ile hazırlandığımız maçlardan bir tanesi. Karşıyaka maçını kaybetmeyeceğiz, mutlaka puan ya da puanlarla döneceğiz" dedi.

Elazığspor karşısında son dakikalarda yedikleri golle bir puana razı olduklarını ifade eden Bizati, takımda cezalı oyuncuların olduğunu yerine görev yapacak futbolcularına güvendiğini kaydetti.

Takımın önde oynamasını, zevkli futbol ortaya koymasını istediğini belirten Bizati, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bazı eksikliklerden dolayı bunu yapamadık. Bunlar tamamlandığında Denizlispor benim istediğim gibi, önde basan oyunu oynayacak. Futbolda sistemden daha çok oyuncuların yaptıkları önemlidir. Rakibe yakın oynama, önde basma düşüncesi önemlidir. Ben de önde oynanan futboldan zevk alıyorum, geriye kapanan futboldan zevk almıyorum."

Bizati, Genkov ve Andonov'un takıma tam adaptasyonundan sonra takım olarak daha iyi olacaklarına ve istediklerini sahaya yansıtacaklarına inandığını belirtti.

KAYNAK: AA