Şikede ceza alan isimlerle ilgili ilginç tesadüf!

Şike davasında Yargıtay'ın hapis cezası verdiği isimlerin yurt dışında olması dikkat çekti.

Şikede ceza alan isimlerle ilgili ilginç tesadüf!
Şikede ceza alan isimlerle ilgili ilginç tesadüf!
GİRİŞ 18.01.2014 12:07 GÜNCELLEME 18.01.2014 12:28
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Yargıtay'ın şike tavasıyla ilgili kararını dün açıklamasının ardından Aziz Yıldırım başta olmak üzere bir çok ismin hapis cezasının onanması gündeme bomba gibi düşmüştü.

Hapis cezası alan isimlerden Aziz Yıldırım, Olgun Peker, Ümit Karan ve Bülent Uygun'un yurt dışında olması akıllara önceden kendilerine haber mi geldi sorusunu getirdi.

TESADÜF MÜ
Aziz Yıldırım'ın Fransa, Olgun Peker'in Malta, Ümit Karan'ın Almanya, Bülent Uygun'un ise Katar'da olması sosyal medyada kaçtılar mı söylentilerinin dolaşmasını sağlarken bundan sonraki süreçte neler olacağı ise merak konusu.

YORUMLAR 7
  • radi kal 10 yıl önce Şikayet Et
    ne tesadüfü yahu. arkadaşlar ananas yemeye gittiler kardeşim. hepsi beraber herhalde doğum gününe gitti.
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ Bismillahirrahmanirrahim . şu an bu konuda kime sorar iseniz suçlu kim ikdidar derler . acı olan olay insanları secmenleri bu kadar saf yerine koymak ne denli ahlakidir . bu ülke bizlerin uyanık olmak gerek kaybecek başka bir baç olabilir ama kaybedecek başka bir devlet söz konusu deyildir...
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ Bismillahirrahmanirrahim . Futbol dan nefret eden biri olarak yargı da suç işleme şekli ve durumu bilmem asıl bu alınan kararın özellikle mühendislik çalışması olduğu inancını koruyorum . darbeçiler kendilerinin beceremediyini kitlesel guruplara yapmış olaacağı calışmalar sonunda . beceremediyi darbeyi toplumları sokaklara taşıyarak yapma gayretinde olduklarıdır..
    Cevapla
  • Atila KOÇ 10 yıl önce Şikayet Et
    Asla kaçmazlar. tesadüf tesadüf, ahanda külahım ortada anlatın bakalım.
    Cevapla
  • Hayrullah KARADENİZ 10 yıl önce Şikayet Et
    Böylesi Daha İyi!. Özellikle Aziz Yıldırımın yurtdışında olması hapiste olmasından daha iyidir. Fanatik Aziz'ciler zaten karışık olan yargı dünyasını daha da fazla provoke etmezler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle