FB TV'den Özkahya için özel bant!

Hakem Fırat Aydınus hakkında yaptığı açıklama sebebiylekendi taraftarından tepki toplayan Fenerbahçe resmi yayın organı FB TV aracılığıyla hakem Halis Özkahya için özel bir bant yayınladı.

FB TV'den Özkahya için özel bant!
FB TV'den Özkahya için özel bant!
GİRİŞ 22.12.2012 08:52 GÜNCELLEME 22.12.2012 08:52

Fenerbahçe'de Portekizli Raul Meireles'in aldığı 11 maçlık ceza sarı-lacivertli camiayı ayağa kaldırdı.

Sarı-lacivertli kulüp resmi yayın organı Fenerbahçe Televizyonu'nda ise Cuma akşamı özel bir Halis Özkahya bandı yayınlandı. Bantta Özkahya'nın Süper Lig kariyerindeki hatalı kararlarına dikkat çekildi.

Özkahya'nın geçmişten bugüne yönettiği Fenerbahçe maçlarındaki kararları ekrana getirilirken, bu yönetimlerin tepki topladığının üzerinde duruldu. 11 dakikalık bant da 2006 yılından itibaren Özkahya'nın yönettiği Fenerbahçe maçlarının görüntüleri yer aldı.

FIRAT AYDINUS'A SAHİP ÇIKILMIŞTI

Bu yıl Halis Özkahya gibi bir başka hakem Fırat Aydınus'un kararlarından sıkıntı yaşayan Fenerbahçe yönetimi Caner Erkin'i Eskişehir deplasmanında oyundan atan Aydınus'a kamuoyunda oluşan tepkiden sonra resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile sahip çıkmıştı.

Sarı-lacivertli kulübün yaşanan son olaylardan sonra Halis Özkahya için tutumu ise farklı oldu ve bir anlamda hakem Özkahya'ya karşı tepki sert ve resmi bir şekilde FB TV'deki bantla çekildi. Fenerbahçeli taraftarlar yöneticilerine Fırat Aydınus hakkında yapılan açıklama sebebiyle son dönemde eleştiler yöneltiyordu.