Rıdvan Dilmen: Sezon kapanmıştır

Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Beşiktaş karşılaşmasını değerlendirdi. Dilmen, "Galatasaray bu akşam itibari ile sezonu bitirdi. Galatasaray için 2016-2017 sezonu kapanmıştır." dedi.

Rıdvan Dilmen: Sezon kapanmıştır
Rıdvan Dilmen: Sezon kapanmıştır
GİRİŞ 27.02.2017 22:31 GÜNCELLEME 28.02.2017 00:01
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Beşiktaş karşılaşmasını değerlendirdi.

Dilmen şunları söyledi:

"Pazartesi gününden itibaren Beşiktaş, taktiksel anlamda maça yoğunlaşmış. Şenol Güneş, Alanya ve Akhisar'la oynar gibi bir kadroyla çıkmış. Başakşehir'in kazanması hocayı buraya doğru götürmüş. Şenol Güneş, taktiksel savaşa son 10-20 dakikada girdi.

Galatasaray, kendi evinde hiç beraberliği olmayan bir takım. Bugün de bu istatistiğini bozmadı. Rakbine baktığımız zaman deplasmanda çoğu zaman maç kazanan ve oyuna kaybetmeyen bir takım...

Kupada elenmiş bir takımdan bahsediyoruz, Avrupa kupalarında yok... Galatasaray bu akşam itibari ile sezonu bitirdi. Galatasaray için 2016-2017 sezonu kapanmıştır.

Beşiktaş, zaten favori olduğu ligde herkesin beklentisi dışında çok erken bitirmek üzere.

Galatasaray buraya kadar lay lay lom antrenman yaparak geldi. Sıkılaştırmak isterken ve taktikle uğraşırken sezonu kaybetti. Tudor sınavdan kötü not aldı. Sezon içi antrenörü olmadığı cebimde benim için."

YORUMLAR 4
  • E.A 7 yıl önce Şikayet Et
    Rıdvan hocaya katılmıyorum. Çünkü bir ara Beşiktaş 12 puan Fenerin önündeydi Fenerbahçe gelip Beşiktaşı yakaladı ve hatta şampiyon bile oldu. 3 puanlık sistemde her olasılık mümkün bir bakarsınız Beşiktaşın yıldızları birer birer sakatlandı ve kalan maçlarının çoğu yenilgiyle sonuçlandı olur mu? olur çünkü futbolda her şey mümkün prof matematik seni şampiyon ilan etmeyene kadar şampiyon değilsin sadece en önde giden adayısın.
    Cevapla
  • CAN BAR 7 yıl önce Şikayet Et
    Biz bitti demeden bitmez ÖZ FENEVLİLEV
    Cevapla
  • ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    bitti
    Cevapla
  • adnan ayyildiz 7 yıl önce Şikayet Et
    .....dediyse tam tersi
    Cevapla