Trabzonspor'un 50. yıl marşı büyük ilgi gördü

Trabzonspor Kulübü, kuruluşunun 50. yıl dönümü dolayısıyla hazırlattığı marşın tanıtımını sosyal medya hesaplarından yaptı.

GİRİŞ 23.01.2017 23:23 GÜNCELLEME 23.01.2017 23:23
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Gaziantepspor ile yapacağı karşılaşmayla Şenol Güneş Kompleksi'nde ilk maçına çıkacak bordo-mavililerde, tarihi karşılaşma öncesi, hazırlanan 50. yıl marşı videosuyla taraftarlara çağrıda bulunuldu.

"Taraftarlarımızı yeni yuvamızdaki ilk mücadelemize bekliyoruz." ifadesinin de yer aldığı 50. yıl marşının videosu, taraftarlardan büyük ilgi gördü.

Bordo-mavili kulüp tarafından hazırlatılan, söz, müzik ve seslendirmesi Trabzonlu sanatçı Apolas Lermi'ye ait 50. yıl marşı, 3 aylık bir çalışma sonunda tamamlandı.

Marşın 3 dakika 34 saniyelik videosunda ise yaklaşık 50 yıllık serüveninde birçok başarıya imza atan Karadeniz ekibinin önemli anları, efsane isimleri, Hüseyin Avni Aker Stadı ve taraftarları yer alıyor.

YORUMLAR 4
  • ts61 7 yıl önce Şikayet Et
    TRABZONSPOR'umuzun kısa zamanda ŞAMPİYON olması dileğiyle...
    Cevapla
  • musa 7 yıl önce Şikayet Et
    marş süper
    Cevapla
  • Boşver be 7 yıl önce Şikayet Et
    Doğuştan İstanbul'lu olup fanatik Trabzonsporlu olmak gururdur.Ego tatmin etmek için tutmadığımız iyi günde kötü günde olduğumuz Trabzonspor'umuz seni seviyoruz.
    Cevapla
  • faruk 7 yıl önce Şikayet Et
    Aslen Çankırılıyım ve fanatik Trabzonspor taraftarıyım, Anadolu'da yaşayıp da İstanbul takımlarını destekleyenlere buradan selam gönderiyorum :) Ha bu arada 50. yıl marşımızı da çok beğendim ....
    Cevapla