Aybaba: Fikret Orman 'Taraftara ne deriz?' dedi!

"Feda" döneminde Beşiktaş'ın hocası olan Samet Aybaba'dan Quaresma, Fernandes, Vitor Pereira ve A Milli Takıma kadar flaş açıklamalar yaptı.

Aybaba: Fikret Orman 'Taraftara ne deriz?' dedi!
Aybaba: Fikret Orman 'Taraftara ne deriz?' dedi!
GİRİŞ 11.09.2015 16:58 GÜNCELLEME 11.09.2015 16:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

NTV Spor'da yayınlanan "14/16" adlı programda konuşan Aybaba, Manuel Fernandes, Ricardo Quaresma, Vitor Pereira ve A Milli Takım'la ilgili birçok konuya değindi.

İşte Aybaba'nın açıklamaları...

"FERNANDES'İ FİKRET ORMAN GÖNDEREMEDİ, Q7 OLAYI ÜZERİME YIKILDI"

"Ben, Fernandes'in gitmesini söyledim. 12-13 milyon Euro'luk teklif geldi. Başkan Fikret Orman 'Taraftara ne deriz?' dedi. Ben 'Buradayım, bir şey demek gerekirse beni gösterin' dedim ama satmadı. Sonra Fernandes bedavaya gitti. Quaresma'nın gitmesi de benim üstüme yıkıldı. Quaresma ile hiç yüz yüze gelmedim. Quaresma'ya 'İndirime git' dediler o da gitmedi."

"HAKAN'I OYNATAMAYACAKSA PEREIRA BU İŞİ BIRAKSIN!"

Fenerbahçe'nin üst düzey oyuncuları var. Arasına bir genç oyuncu sokmak riskse, Pereira antrenörlük yapmasın. Bırakacaksın görevi o zaman.  Hakan Çinemre, Alves'den de Kadlec'ten de daha iyi oyuncu. Topu oyuna iyi sokar. Oyunu iyi okur. Alves ve Kadlec'te bunlar yok. Bu çocukları oynatalım. Oynatalım ki, Fenerbahçe'ye de Milli Takım'a da katkısı olsun. Ozan'ı da oynatacaksın. Meireles'ten çok daha iyi oyuncu. Ben Beşiktaş'ta da 3 orta sahayla oynadım. Fenerbahçe için de en doğru sistem budur. Fenerbahçe'nin bu kadrosu her şeyi yapabilir. Zaten Nani'ye ne anlatabilirsin? Her şeyi bilir o...

"HOLLANDA'YI NASIL YENDİK?, ARDA KURNAZLIK YAPTI"

Milli Takımımız uzun süredir başarısız bir dönemden geçiyor. Bunun sebebi gençlerin oynamaması, oynayanların sürekli eleştirilmesi. Kuralar çekildiğinde 'Hollanda'yla bu gruptan çıkarız' dedik. Ama futbol gelişiyor. Altyapılar, sistemler... Bizde bunlar yok. Hollanda maçını nasıl kazandık? Topun oyunda kalma süresine bakın. Hollanda daha çok topu ayağında tuttu. Rakibin 5-6 tane yüzde yüz pozisyonu var. Arda ikinci golde kurnazlık yaptı. İki pasta gol attık. Biz istediğimiz oyunu oynayamadık.  Biz bu işi hallettik diye düşünmeyelim. Önümüzde iki zorlu maç var. Bu ülkeler gevşer mi? Belli de olmaz. önemli olan bizim ne yapacağımız. Bu noktada gitme şansımız çok yüksek, çünkü önde olan biziz. Ülkede 1 milyar dolarlık futbol hacmi var ancak bu oyun onu göstermiyor."

YORUMLAR 1
  • ali yıldız 8 yıl önce Şikayet Et
    samet aybaba bir saysana yüzde yüz 5-6 pozisyonu
    Cevapla