Sergen'den G.Saraylı oyuncuya şok eleştiri!

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Alex Telles, TRT Spor'da yorumculuk yapan Sergen Yalçın'ın eleştirilerine maruz kaldı.

Sergen'den G.Saraylı oyuncuya şok eleştiri!
Sergen'den G.Saraylı oyuncuya şok eleştiri!
GİRİŞ 30.09.2014 17:33 GÜNCELLEME 30.09.2014 17:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Brezilyalı futbolcuyu "bal yapmayan arı" olarak nitelendiren Sergen Yalçın, Galatasaraylı yıldız hakkında olay yaratacak sözler sarfetti.

İşte Yalçın'ın o eleştirileri;

"Ben Telles'i izledim. Brezilya'da nasıl yılın sol beki olmuş anlamadım. Ne özelliği var ki? Genç oyuncu. Ofansif özelliği az, defansif sıkıntılı."

"İki taraftan sıkıntılı mesela. İspanya, İtalya, İngiltere almıyor, Galatasaray alıyor. Nasıl alıyoruz ben anlamıyorum. Adamların scout'ları oralarda kamp kuruyor."

"Geçen İngiltere'den Alman bir arkadaş geldi. Bu adamlar bu çocukları 15 yaşından beri takip ediyor. Biz alınca büyük oyuncu aldık diye seviniyoruz. Brezilya'dan büyük olacak oyuncuyu 19 yaşında alamazsın. Sana yedirmezler. Onu geç sen."

"Barcelona, Real Madrid, Everton, Tottenham'ın talip olduğu oyuncuyu sen alacaksın yani öyle mi? Bunları geç. Bal yapmayan arı yani. Tarık ondan daha iyi oyuncu."

YORUMLAR 1
  • belcika cenk 9 yıl önce Şikayet Et
    Sergeni gercekten bu yuzden seviyorum, harbi avrupa futbol dusuncesi olan bir adam, Dunya takimlari oralari elin altina almis, sen gelmis 20 yasinda oyuncuyu aldin, haa sunuda soylemek lazim, 33 yasinda curumusu almaktansa gider 20 yasinda adami alirim ..
    Cevapla