Ahmet Çakar canlı yayında bardak fırlattı!

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, katıldığı bir televizyon programında yaşadığı bir tartışma esnasında canlı yayını terk etti.

GİRİŞ 09.09.2014 13:54 GÜNCELLEME 09.09.2014 13:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beyaz TV'de ekranlara gelen Derin Futbol programında sinirler gerildi. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yöneticiler ve taraftarlar hakkında söylenen sözler üzerine Ultraslan Başkanı Veysel Giley programa bağlandı.

Utraslan Başkanı Giley, Ahmet Çakar'ı kendisi hakkında haksız iddialarda bulunduğunu söyleyince olanlar oldu. Bu sözler üzerine araya giren Ahmet Çakar, Giley'e hesap vermeyeceğini söyleyerek tepki gösterdi. Çakar'ın tepkisinden programın sunucusu Ertem Şener de aldı. Şener'e tepki gösteren Çakar bardağı elinden fırlatarak yayını terk etti. Giley'in telefondan alınmasının ardından Çakar yayına geri döndü...

YORUMLAR 2
  • ATİLLA BARLAK 9 yıl önce Şikayet Et
    ÇOK YAZIK. sayın gençlik ve spor bakanımız bu tür yayınları lutfen ama lutfen artık durdurun bizler kavgadan sıkıldık kavga edenlere prim verdirtmeyin bunlar bu olayların arkasındaki kişilere ne kadar zarar verdiklerini bilmiyorlar bunları yasaklayın futbolun veya sporun bir eğlenceden oteye gitmesine izin vermeyin aynı şeyi geçen sefer mıllı kalecımız de yaptı artık duuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr deyın ....
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    önceleri rol yapıyorlardı. yıllar geçince kendileri bile farkına varmadan karakterleri değişti bu kadar rol yaparsan artık senin üzerindeki bir parçan olur bu dururm yazık tedavi gerektirecek bir noktaya geldiler emin olun..
    Cevapla