F.Bahçe ve Beşiktaş küme düşecek iddiası!

Futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu CAS'tan ceza alan Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın küme düşürüleceğini iddia etti...

GİRİŞ 03.09.2013 00:41 GÜNCELLEME 03.09.2013 13:43
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Kaya Çilingiroğlu'ndan şok iddia. Futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu TV8'de Telegol programında önemli açıklamalarda bulundu. Çilingiroğlu iddialarını sağlam bir duyuma dayandırdığını belirterek Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın küme düşüreleceğini kaydetti.

İşte Çilingiroğlu'nun açıklamaları

Aldığım önemli bir duyuma göre futbolumuza yeni bir tsunami geliyor. UEFA aldığı kararların TFF ile uyuşması gerektiğini bir belge göndererek uyaracak. Bunun karşlığında da UEFA gerekli hamleler yapmazsa Türkiye Futbol Federasyonu'na benim turnuvalarıma gelme diyecek.

Bu hamleler ne?

Hani o meşhur 58. madde ne diyordu. Şike yapan küme düşecek. Bu kararların verileceğini düşünüyorum. Küme düşme olacak. Puan silme olacak. Fenerbahçe küme düşecek puanı silinecek. Beşiktaş sadece küme düşecek. Fenerbahçe tek başına küme düşmeyecek. Diğerleri de. Şikeye karışan diğer kulüpler de. Öyle ligimizi darma duman olacak. İşinden çıkılmaz bir durum. Belki de oynanmayacak. TFF ben kararlarımı değiştirmem de diyebilir. Hani o zaman bir görüş vardı biz 3-5 sene Avrupa'ya gitmeyiz diye. Yani söyleyeceğim kısa süre sonra futbolumuzda bir darbe olacak. İnşallah çok zarar görmeyiz...

(Tümspor)

YORUMLAR 13
  • erol 10 yıl önce Şikayet Et
    lazerol. kaya bey bu yazıyı 03-09-2013 te açıklamış bu akşam infantinonun feneri kesinlikle küme düşürün yazısını salı günü tff ye gönderdiği şeklinde bjk nin adı geçmiyor.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçeyi ve beşiktaşı küme düşürecek olanlar daha anasının karnından doğmadı!!!?.... ...ama velevki düşürdüler1!! işte asıl kıyamet o zaman kopacak!!! Fenerbahçe düşmanlarına Türkiyeyi dar ederiz!!!!!..hodri meydan!!!..halep orda ise arşın burada?..
    Cevapla
  • m.ömeroğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    fb şikesi sahaya yansıdı mı?. bjk'nın şikesi sahaya yansımadı da, sanki fb'nin şikesi hangi maçta sahaya yansımış? fb için de söylenen şike var, ama sahaya yansımamış şeklinde benim bildiğim.
    Cevapla
  • kartal 10 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçeyi bilemem ama beşiktaş şike yapmış değil ki zaten. beşiktaşla alakalı mevzu serdar adalı ve tayfurun şike girişimi var.maçlara yansıyan bir durum yok zaten.beşiktaştan en fazla puan silinir.kupayı bile iade etmişti beşiktaş.m.ali aydınların arkasında duran olmadı o da fbnin baskısına daha fazla dayanamayıp istifa etti zaten.yoksa bu işi uefaya aksettirmeden çözecekti adam.bütün bunlar aziz yıldırımın marifeti.gel şimdi çık işin içinden,ha birde mahkemelerimiz var tabi hiç eleştiren yok,neyi bekliyorsun kardeşim varsa ortada yeterli delil ver cezayı,ne sürüncemede bırakıyorsunuz
    Cevapla
  • arif kara 10 yıl önce Şikayet Et
    gs ve trabzon. gs ve trabzon bu sene kötü ya iyi olan 2 takımı nasıl bozarız manevraları bunlar, 2 sene öncede aynı şeyler konuşuluyordu, bu organize edilmese gs şmp luğu rüyasında bile göremezdi, bu senede aynı seneryo ile şmp yaparmıyız çabaları bunlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle