Macaristan-Romanya maçı Kanal7'de

Macaristan-Romanya maçı Kanal 7 televizyonunda. Milli takımımızın Brezilya 2014 yolunda gruptaki rakipleri Macaristan-Romanya maçını Kanal 7'den izleyebilirsiniz...

Macaristan-Romanya maçı Kanal7'de
Macaristan-Romanya maçı Kanal7'de
GİRİŞ 20.03.2013 15:45 GÜNCELLEME 22.03.2013 23:22

RAKİPLERİMİZ KANAL 7'DE, MİLLİ TAKIM DÜNYA KUPASI YOLUNDA

Türk Milli takımımın kaderini etkileyecek Macaristan-Romanya maçı Kanal 7'den canlı olarak yayınlanacak... 2014 Dünya Kupası elemelerinde Türkiye'nin rakipleri Macaristan-Romanya karşılaşması bugün 21.30'da Kanal 7'den canlı yayınlanacak. 

Türk Milli Takımının yer aldığı Dünya Kupası elemeleri D Grubunda 5. maçlar bugün oynanıyor... Hollanda'nın lider olduğu grupta Macaristan ve Romanya 9'ar puanla 2 ve 3'ncü sırada yer alıyor. Türkiye'nin 3 puanla 4'ncü sırda yer aldığı grupta Macaristan-Romanya maçının sonucu A Milli Futbol takımını yakından ilgilendiriyor.

Türkiye'nin kaderini etkileyecek, kazanan takımın önemli bir avantaj yakalayacağı maçta kendi evinde Romanya'yı ağırlayacak Macaristan mı, deplasmanda tehlikeli bir takım olarak dikkat çeken Romanya mı kazanacak? Yoksa karşılaşmadan Türkiye için iyi bir sonuç olan beraberlik mi çıkacak? Türk Millî Futbol Takımı'nın 2014 Dünya Kupası yolunda kaderini belirleyecek büyük heyecan Kanal 7'de yaşanacak.

Bugün oynanacak Macaristan - Romanya maçı Mustafa Ekşi'nin sunumuyla saat 21.30'da canlı yayınla Kanal 7'de...

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

İŞTE ŞU ANKİ PUAN DURUMU