Cüneyt Çakır İspanya'da manşetlerde

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda erken final olarak nitelendirilen Manchester United - Real Madrid maçında düdük çalacak olan Cüneyt Çakır İspanyol basının manşetlerinde.

Cüneyt Çakır İspanya'da manşetlerde
Cüneyt Çakır İspanya'da manşetlerde
GİRİŞ 05.03.2013 14:19 GÜNCELLEME 05.03.2013 14:19

Tümspor/Dış Haberler

Bu akşam oynanacak Manchester United - Real Madrid maçını yönetecek olan Cüneyt Çakır İspanya'da spor basının gündeminde. Marca gazetesinde yer alan bir haberde Cüneyt Çakır'ın yönettiği Real Madrid maçları masaya yatırıldı. Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı Borussia Dortmunt ve O.Lyon maçlarında Eflatun-Beyazlıların bir sorun yaşamadığı yazılan haberde Cristiano Ronaldo için aynı şeyleri söylemenin mümkün olmadığı dile getirildi.

Haberde, İspanya'nın EURO 2012 yarı finalinde Portekiz'i 4-2 mağlup ederek kupanın dışına ittiği maç hatırlatılarak Cüneyt Çakır ve Ronaldo'nun hiçte iyi anılarının olmadığı yazıldı.

Marca gazetesi, Cüneyt Çakır'ın yönettiği Manchester United-Benfica ve Athletic Bilbao maçlarını da gündeme getirdi. Kırmızı Şeytanlar'ın Avrupa Ligi'nden elendiği Atletico Bilbao maçı hatırlatılarak İngiliz ekibinin de Türk hakemle iyi anılarının olmadığını belirtildi.