Real Madrid'den istanbul'a büyük kıyak

İspanyol temsilcisi Real Madrid, İstanbul için resmi internet sitesinden bir jest yaptı.

Real Madrid'den istanbul'a büyük kıyak
Real Madrid'den istanbul'a büyük kıyak
GİRİŞ 08.04.2013 13:18 GÜNCELLEME 08.04.2013 17:41
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında yarın akşam Galatasaray ile karşılaşacak olan Real Madrid, resmi internet sitesinden İstanbul'da konakladığı oteli ve yanındaki Çırağan Sarayı'nın tanıtımını yaptı.

Real Madrid'in resmi internet sitesinde fotoğrafa yer alan haberde, "Real Madrid takımı Çırağan Palace Kempinski Otel'de konaklamaktadır. Jose Mourinho'nun ekibi, İstanbul'un Avrupa yakasında Boğaz'ın yakınında ve Beşiktaş Stadyumu'na sadece 10 dakikalık mesafede bir yerde konaklıyor. Hotel, Sultan Abdülaziz tarafından yaptırılan Çırağan Sarayı'nın yanında yer almaktadır" ifadeleri kullanıldı.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • MEHMET 11 yıl önce Şikayet Et
    Mesut Çiloğlu . Elinizden 3 kez şampiyonluğu şikelerle alan bir takımı nasıl seversin hayret doğrusu.bu ülkenin şikecibaşısı cimbomdur.
    Cevapla
  • Mesut Ciloglu 11 yıl önce Şikayet Et
    real madrid macinda da artistlik yapin 'helal olsun' diyelim. mersin idman yurdunu bitirdiginiz gibi yari aksamda reali bitirin. mersinli oyunculara "neden bu kadar iyi oynuyorsunuz" demekten utanmiyormusunuz? Küfür etmekten utanmiyormusunuz. Oyunculari, ikinci yari pusturdunuz; bu ayip degil mi? bir bjk'li olarak gs'yi hep sevmisimdir ama artik bitti.
    Cevapla
  • KARADENİZ FIRTINASI 11 yıl önce Şikayet Et
    İŞTE BENİM REAL MADRİD İM. sizi 35 yıldır bunun için seviyorum . bize bizdekilerden daha dostsunuz.
    Cevapla
  • ersin 11 yıl önce Şikayet Et
    bu güzel haberdi. en azından ülkemizin tanıtımı oldu. teşekkürler galatasaray.
    Cevapla
  • Aslantepeli 11 yıl önce Şikayet Et
    Suraya bak arkadas yaw. Yine Turk Futbol tarihinin cok onemli maclarindan birine cikmak uzereyiz ama ugrasdigimiz konulara bak. Bu TFF bizi cumartesi gunu hem fiziksel yordu, hem zihinsel yoruyor. Biz Formamizda Ay-Yildiz tasimiyormuyuz arkadas ?! Vatan Haini misiniz siz?
    Cevapla