Çaykur Rizesporlu Deniz'e dev kanca

6 golle Çaykur Rizespor'un en üretken ismi olarak dikkat çeken Deniz Kadah'la Beşiktaş ve Trabzonspor'un yakından ilgilendiği belirtiliyor.

Çaykur Rizesporlu Deniz'e dev kanca
Çaykur Rizesporlu Deniz'e dev kanca
GİRİŞ 03.03.2015 09:48 GÜNCELLEME 03.03.2015 09:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

287 günlük iç sahada kazanamama serisine Eskişehirsporkarşısında son veren Çaykur Rizespor’da Deniz Kadah’ın performansı yüzleri güldürüyor. Kritik Eskişehir maçında kilidi açan isim olan Deniz, Süper Lig’de 6 gole ulaştı. Takımının en golcü isimlerinden biri haline gelen gurbetçi futbolcunun bu formu Süper Lig devlerinin de gözünden kaçmış değil.Deniz Kadah’ı; Beşiktaş ve Trabzonspor yakından takip ediyor. Hatta bu iki kulübün de oyuncunun durumu hakkında Çaykur Rizespor’un kapısını çaldıkları öğrenildi. Hikmet Karaman’ın takımın başına geçmesiyle daha etkili bir görüntü çizen Deniz’in bu performansını sürdürmesi halinde yaz transfer döneminin gözde isimlerinden biri olması bekleniyor.

Yeni hedef Balıkesir

Bu arada Karadeniz ekibi, gelecek haftaki Balıkesir maçının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, futbolcuların tamamı katıldı. Sakatlığı bulunan Kweuke takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Basına kapalı gerçekleştirilen ve yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından 29 yaşına giren Deniz’e sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.

YORUMLAR 1
  • İBRAHİM 9 yıl önce Şikayet Et
    BEŞİKTAŞ ne yapsın bu topçuyu ? Mustafa ve Cenk birde KİRALIK Ömerimiz var.Mustafa'yı saymıYORUM.Çünkü hep SAKAT.Ama Cenk ile Ömer varken 5. GOLCÜ olup A-2 'de oynayacak ve 2-3 milyon avro durduk yerde ona mı vereceğiz ? BEŞİKTAŞ çok acil ÇOK İYİ bir KALECİ ve STOPER almalı.Yoksa diğer yerler İYİ.Birde seneye TD alınmalı .Korkak Biliç'le bu kadar oluyor...
    Cevapla