Tütüneker, bir puandan memnun!

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Uğur Tütüneker, "Çok iyi oynamadığımız maçta bir puan aldığımız için mutluyuz" dedi.

GİRİŞ 15.03.2014 21:49 GÜNCELLEME 15.03.2014 23:19

Tütüneker, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligin son 3 haftasında ikinci kez bir büyük takımla karşılaştıklarını belirterek, "Bizim açımızdan puan almak güzel bir şey. Açıkçası oyundan memnun değilim. İkinci yarı çok yaslandık" diye konuştu.

Çaykur Rizespor'un daha cesaretli oynamayı öğrenmesi gerektiğini ifade eden Tütüneker, şunları söyledi:

"Sezon içerisinde takıma geldim. Bunu çalışmak için çok fırsatımız olmadı. Bunu hemen bozamıyorsunuz. Çok iyi oynamadığımız maçta bir puan aldığımız için mutluyuz. Beşiktaş ligin en agresif takımlarından birisi. Bizim de birkaç pozisyonumuz var. Bir puanla mutlu değil miyiz, evet mutluyuz diyebiliriz. Ama ileriki haftalarda daha iyi oynamalıyız. Kalan 9 haftayı en iyi şekilde değerlendirmeliyiz."

Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic ile maç içerisinde tartışmasına ilişkin ise Tütüneker, şu ifadeleri kullandı:

"İlk penaltıyı görmedim, ikincisinde el vardı. Pozisyonları daha seyretmedim. Maç içerisinde ise Bilic ile tartışmamız oldu. Bilic devamlı hakeme bir şey yapınca ben de hakeme bir şey söyledim. Bana bakınca 'ben de söylüyorum' dedim. O kendisine birşey söylediğimi düşündü sanırım. Nasıl hakeme bir şey söylüyorsa ben de aynı şekilde söyledim. 'Kusura bakmasın' yanlış anlaşıldıysam. Her zaman 'hakem hakem' olmaz. Her faulde, her şeyde hakemin üstüne şey yapmak doğru değil. O hataları zaman zaman biz de yapıyoruz. Ondan dolayı küçük bir tartışma oldu. Benim açımdan bu konu böyle."