Ünlü pilot Burcu Çetinkaya ölümden döndü!

Balkan Ralli Kupası’nın 4. yarış Rally Troia’nın bugün gerçekleşen yarışta ünlü pilot Burcu Çetinkaya Bucak’ın aracı yandı.

Ünlü pilot Burcu Çetinkaya ölümden döndü!
Ünlü pilot Burcu Çetinkaya ölümden döndü!
GİRİŞ 01.07.2017 19:42 GÜNCELLEME 02.07.2017 02:10
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Bugün gerçekleşen yarışta Bayramiç ilçesine bağlı Söğütgediği köyü yakınlarında ünlü pilot Burcu Çetinkaya Bucak’ın ve ikinci pilot Emire Cantürk Eren’in aracı alev aldı.

Çan Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri yangına müdahale ederek aracı söndürdü.

Çetinkaya, alev alev yanan aracın fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.

Çetinkaya, paylaştığı fotoğrafın altına ise şu notu düştü: “Bugün arabadan indiğimiz andaki fotoğraf. Aracımız bilinmeyen bir sebepten yandı. Ormana ve insanlara risk oluşturmayacak bir yerde durabilmeyi, son anda kimsenin canına zarar gelmeden inebilmeyi Rabbim nasip etti. Hem şükrediyorum ve biliyorum ki her şerde bir hayır vardır. Hem de çok ama çok üzgünüm. Maddi ve manevi yarışabilmek için verdiğim mücadelede iki yarış üst üste ve bu kez böyle tatsız bir şekilde yarış dışı kalmış olduk. Elimde değil çok üzgünüm…”

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 20
  • Ferhat 6 yıl önce Şikayet Et
    Ucuz diye sanırım Sıralı sistem landirenzo gaz sistemi taktırmış. Atiker kullan bacım dedik dinlemedi olacağı bu
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah korusun, zaten korumuş da, hep korumasında himayesinde ol inşallah. Spor bence 2'ye ayrılır. 1-eğlence sporları ör. Futbol 2-Savaşa hazırlık sporları Güreş, Ralli, Atıcılık vs. bu ikinci kategori bence asla boş değil. 15 Temmuzda görmediniz mi çarşaflı ablamı, o babasından öğrenmiş kamyon kullanmayı, ya deseydi ki yav ben kadınım evde oturayım ve gezeyim sadece babamdan bu işi öğrenmeyeyim ne olurdu iş başa düşünce ? Ayrıca peygamber efendimiz sav. Güreşi tavsiye etmiştir.
    Cevapla
  • yücel 6 yıl önce Şikayet Et
    çok uzgunsun ama sırtararak da poz vermişssin hic inandırıcı deglsın
    Cevapla
  • s.a 6 yıl önce Şikayet Et
    burcu abla ne olur sporu bırak.seni çok seviyoruz
    Cevapla
  • büşra 6 yıl önce Şikayet Et
    Burcucuğum üzülme sakın ne güzel söylemişler bundada vardır bir hayır cana gelmemiş ya ona şükret siz müslümanların silahı olan duayı okumuyorsun ozaman okusan öyle olmaz o duayı çok okursan sana faydası olur özellikle rallilere çıkarken oku tmm mı şu anda ezan -ı ahmed okuyor ,ben inanıyorum rabbim yardım ediyor. Şüphesiz yardım ediyor ama okumazsan nasıl ? yardım etsin, oku anlaştık mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle