Şenol Güneş hayalini açıkladı!

A Milli Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası'na taşıyarak büyük bir başarıya imza atan Şenol Güneş, yeni hayalini açıklandı.

Şenol Güneş hayalini açıkladı!
Şenol Güneş hayalini açıkladı!
GİRİŞ 16.11.2019 12:37 GÜNCELLEME 16.11.2019 12:38
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ay-Yıldızlılar'ın hocası, İzlanda beraberliği ile Euro 2020 vizesi almalarının ardından soyunma odasında oyuncularına yaptığı teşekkür konuşmasında, "Hepinizin alınlarından öpüyorum. Türkiye'ye büyük bir gurur yaşattınız. Ben de sizlerle gurur duyuyorum" dedi.

 

 

BİLETİ ALDIK ANCAK İŞİMİZ BİTMEDİ

Güneş şunları söyledi: "Bu yola sizlerle birlikte Mart ayında çıktık. Hep birlikte yeni bir takım yen bir heyecan oluşturduk. Birlikte savaştık, alın teri döktük. 9 ay sonra da yani bugün bu işi mutlu bitirdik. Euro 2020 vizesi aldık. Seneye finallere katılacağız. Ama daha işimiz bitmedi. Avrupa Şampiyonası'nın finali Londra'daki Wembley Stadı'nda. Benim hayalim orada final oynamak. Bunu hep birlikte başarabileceğimizi düşünüyorum."

 

 

"EN BÜYÜK TÜRKİYE" TEZAHÜRATLARI

"Milli maçlarda tribünlerdeki coşkuyu hepiniz gördünüz. Milli Takımda yeni bir iklim, yeni bir hava oluştu. Türk insanı başarıya aç. Euro2020'den sonra yeni hedef 2022 Dünya Kupası olacak. Hep birlikte yeni zaferlere yelken açmalıyız. Bunun için bugüne kadar olduğu gibi hep birlikte savaşmayı sürdüreceğiz." Güneş'i ayakta alkışlayan futbolcular, soyunma odasını "En büyük Türkiye", "Avrupa Avrupa duy sesimizi" tezahüratlarıyla inlettiler.

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 4
  • mehmet öğütgen 4 yıl önce Şikayet Et
    yakışır be hoca.sade ve kişilikli duruşunla seni beğenmeyenler utansın.hep köstek oldular ,hiç yılmadın .etrafında yalaka ordusu olmamasına rağmen dünya üçüncüsü yaptın yinede beğenmediler ,eleştirdiler .o süöylenenlere bakma sen oynattığın furbol ve kişiliğinle gerçek futbol İMPARARATORU sun.sonu avrupa şampiyonluğu olsun şenol hoca YAKIŞIR SANA
    Cevapla
  • trabzonsporlu 4 yıl önce Şikayet Et
    emreyle mi burak lamı ozan tufanla mı final oynayacaksın hoca
    Cevapla
  • Ersin 4 yıl önce Şikayet Et
    bi sus ya artik
    Cevapla
  • ömer faruk 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet
    Cevapla