Büyük hayal kırıklığı! Caner tam 33 kez...

Caner Erkin, İzlanda karşısındaki performansıyla herkesi şaşırttı.

Büyük hayal kırıklığı! Caner tam 33 kez...
Büyük hayal kırıklığı! Caner tam 33 kez...
GİRİŞ 07.10.2017 09:48 GÜNCELLEME 07.10.2017 17:37
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

A Milli Takımımızın İzlanda'ya evinde 3-0 mağlup olarak 2018 Dünya Kupası'na gitme şansını yitirdiği maçta Caner Erkin geceye damga vurdu.

Dünya Kupası 2018 Avrupa Elemeleri'nde toplam 9 maç oynandı. Oynanan müsabakalar kapsamında en fazla top kaybeden isim Caner Erkin oldu.

İzlanda ile oynadığımız ve 3-0 kaybettiğimiz maçta 90 dakika sahada kalan Caner Erkin 33 top kaybı ile Avrupa Elemeleri'nde günün oynanan maçlarında sahada yer alan oyuncuların hepsini solladı ve günün kaybedeni oldu.

Caner, İzlanda karşısında 90 dakika sahada kaldı.

YORUMLAR 29
  • İsmail 6 yıl önce Şikayet Et
    Madem başarısız oldunuz,tff gönderilen f.terim,ruhsuz futbol oynayan futbolcular eğer hazineye aldığınız halkın parasını geri iade etmezseniz bir vatandaş olarak hakkımı size helal etmiyorum.
    Cevapla
  • İsmail 6 yıl önce Şikayet Et
    Ey Tff ve ruhsuz futbol oynayan futbolcular ve gönderilen fatih terim.sizde kul hakkına saygı ve allah korkusu eğer varsa bu başarısızlıklardan dolayı halkın vergileriyle size verilen o hak etmediğiniz paraları hazineye geri verin.Eğer geri vermezseniz ben hiç birinize hwm bu dünyada,hem ahirette helal etmiyorum.
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Caner dahil tüm teknik kadroyu ve federasyonu kaldırıp atın. Abdullah Avcı ve yeni federasyon başkanı ile yeni bir yapılanma lazım. Artık mehmet topal caner arda selçuk gibi dinozorlari görmek istemiyoruz.
    Cevapla
  • Suclu 6 yıl önce Şikayet Et
    Tek suçlu federasyon. Alt yapıya önem verilseydi belki sahadakilerden daha iyi oyuncularımız olurdu. Elimizdeki en iyileri bu. Futbol oyun taktiğide olmayınca sonuç gayet doğal
    Cevapla
  • Koçyazılı 6 yıl önce Şikayet Et
    Demekki, top kaybını başarılı görmüşler ki oyunda 90 dk tutmuşlar. Bravo oyun okuyamayan kenar yönetimine.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle