Lucescu'dan olay açıklamalar: Hatalar kasıtlıydı

Türkiye A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Lucescu, Ukrayna maçındaki hakem hatalarının kasıtlı yapıldığını söyledi.

GİRİŞ 04.09.2017 19:51 GÜNCELLEME 05.09.2017 09:21
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Türkiye A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Mircea Lucescu, kritik Hırvatistan maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Mircea Lucescu, "Ukrayna yedek kulübesinde tam üç İspanyol görevli vardı. Bu da soruşturulması gereken bir şey. Üç İspanyol'un bulunduğu Ukrayna yedek kulübesi ve İspanyol bir hakem... UEFA'dan, Collina'dan ve hakemlerden resmi bir özür bekledim ancak bu gelmedi." dedi.

Hakem hatalarını hepiniz gördünüz. 5 çok ciddi fahiş hata yapıldı.Cenk ofsayt değildi; attıkları gol dışarıdan çevrildi. Bu düzeyde böyle bir hakemlik görmedim. Ukrayna yedek kulübesinde 3 İspanyol görevli vardı ve İspanyol bir hakem. Bunların araştırılması lazım. UEFA'dan, Collina'dan veya hakemlerden resmi bir özür bekledim ama halen herhangi bir özür gelmedi. Onların kararları bizim imajımıza ve emeklerimize etki ediyor. Bu da kötü bir durum oluşturuyor.

HATALAR KASITLIYDI


Benim için iki zor gün geçti. Oyuncuları hiçbir şey olmamış gibi motive etmek güç oldu. Ben yapılan hakem hatalarının kasıtlı olduğunu düşünüyorum. Her iki takım için de çok önemli bir maç. Şimdi de maç saatini bekliyoruz. Tüm hazırlıklarımızı yaptık.
YORUMLAR 40
  • Mehmet Kudat 6 yıl önce Şikayet Et
    Federasyon artık milli takımı maçlarını iptal etmeli .medya Türkiye'yi rezil etmeye devam ediyor
    Cevapla
  • Konyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Verin adamın 2,5 milyon Euro emeklilik parasını, hayatının son demlerini huzur içerisinde geçirsin. Yormayın ihtiyarı...
    Cevapla
  • Yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    Hata sende değil ihtiyar seni getirende ve onun yalaka yorumcularında.Neymiş yabancı sayısı fazla imiş sanırsın yabancı sayısı kısıtlıyken dünya kupası avrupa kupası sılıp supurduk herkes tezgahı kurmus ne kadar indirebiliriz çabasında ayıptır ayıp insanlarla dalga gecmeyin
    Cevapla
  • H.B.V 6 yıl önce Şikayet Et
    Niye kasıt varmış? Milli takımı 9 kişi oynatan Ozanı,Şeneri bizmi? koydurduk?..Arda,oğuzhån ve Emre Mor,u bizmi koydurmadık!!.
    Cevapla
  • uygurlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah askina hakeme suc bulacagina Ukranya bizden daha iyi oynadi desen daha iyi olur. Yol gecen hani gibi gelen her atakta muhakkak tehlike yarattilar. Ben 2-0 sukrediyorum o mac enaz 5-0 biterdi.alay edercesine oynadilar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle