Milli Takım hocası belli oluyor!

A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü belli oluyor. Yıldırım Demirören, Lucescu'yla görüşmek üzere Romanya'ya gitti.

Milli Takım hocası belli oluyor!
Milli Takım hocası belli oluyor!
GİRİŞ 02.08.2017 15:46 GÜNCELLEME 02.08.2017 18:17
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Fatih Terim'den boşalan teknik direktörlük koltuğu için Romanya'ya gitti. Demirören, şu an da herhangi bir takım çalıştırmayan Mircea Lucescu ile bir araya geldi.

YA MİLLİ TAKIM YA DA G.SARAY

Görüşmeler olumlu sonuçlanırsa 72 yaşındaki Rumen teknik adam, A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü olacak. Ve görüştüğü Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e 'Hayır' diyecek. Aksi takdirde Lucescu, sarı kırmızılılara imza atacak. (Hürriyet)

YORUMLAR 37
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    yabancı istemiyoruz arkadaş!!!!!!
    Cevapla
  • ayhan 6 yıl önce Şikayet Et
    ulan ne değerli adammış bu lucescu. Adamı yere göğe sığdıramadınız.
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    yerli olalım milli olalım diye düşüncelerin yoğunlaştığı bir dönemde milli takımın başına yabancı birini getirebilmek için ayağına kadar gidiliyor bu ülkede futboldan anlıyan bir tanedemi adam kalmadı. zaten topu oynayan futbolcu her takımdan iyi oyuncular çağrılacak şöyle şöyle oynanacak diye bir takım oluşturulacak bu o kadar zor bilinemeyecek yapılamıyacak bir şeymi. peki lucescuda bir başarı elde edemezse bunun hesabı sorulacakmı. fatih terimin aldığı parayı hiç olmazsa yine yurt içinde harcıyor bu ne yapacak tabiki ülkesinde harcıyacak.
    Cevapla
  • Yuh size 6 yıl önce Şikayet Et
    Yuh olsun size...Luce+Demiröreen 2 maç sonra el ele giderler...Kaybeden Türkiye ve Türk Futbolu... 4 maç daha sabredemediler Terim'e...
    Cevapla
  • Barbaros 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi olur en azından bir sistemimiz olur.lucescu ile adam kayırma olmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle