Fatih Terim Milli Takım'ı bıraktı!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, TFF yetkilileriyle yaptığı görüşmenin ardından Milli Takım'daki görevini bıraktı.

GİRİŞ 26.07.2017 16:18 GÜNCELLEME 26.07.2017 17:16
Bu Habere 415 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri ile Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, federasyonun Levent'teki tesislerinde bir araya geldi. Fatih Terim, federasyon ile anlaşarak milli takımı bıraktı.

İşte TFF'den yapılan açıklama:

Bir süredir kamuoyunda ve medyada gündem haline getirilmeye çalışılan bir takım futbol dışı konular, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile Türkiye Futbol Federasyonu yönetimini yıpratma amacı taşıyan bir hal almıştır.

Bir araya gelen taraflar, sürecin bundan sonraki kısmında yolları ayırmanın her iki taraf açısından daha sağlıklı olacağına kanaat getirmiştir.

Gerek Türkiye'de gerek dünyada başarıları ile kendini kanıtlamış ve Türk futboluna büyük hizmetler vermiş olan değerli hocamıza teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarı ve mutluluklar dileriz.

DEMİRÖREN: KARŞILIKLI ANLAŞTIK

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, "Fatih Terim, Türkiye Futbol Direktörlüğünü bıraktı. Karşılıklı anlaşarak görevden ayrıldı" dedi.

YORUMLAR 415
  • oflu mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    bu yıl aldığım en mutlu haber bu.milli takım yalnızca futbolla anılmalı başarı istiyoruz.uçakta,sahilde olanlarla anılmasını istemiyoruz.
    Cevapla
  • OĞUZ 6 yıl önce Şikayet Et
    Terim cin gibi adamdır.3,5 milyon euroyu tazminat olarak cebe attı milli takımdan.Baktı GS a rivadan iyi para geldi çöker hemen.Geçen yıl gelip taşın altına elini koyacaktın GS da.
    Cevapla
  • ihsan 6 yıl önce Şikayet Et
    gözünü toprak doyursun senelerdir milyonları aldın tazminat alma bari
    Cevapla
  • ifşa 6 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır bu ülkeyi sömürdü!Başarısızlıklarına rağmen milli takımın vazgeçilmez oyuncularını kadroya almamak ne demek?Kim önüne geçebildi bunun! Bu adamın farklı bağlantıları var bence.Didik didik etsinler mal varlığı yaptığı işler hepsi araştırılsın .
    Cevapla
  • tff 6 yıl önce Şikayet Et
    Galatasarayin başına geçsin Fatih hoca . Adamın başarıları ortada
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle