10 numarayı alan Yusuf'un ilk tepkisi!

Trabzonspor’da gösterdiği performansla A Milli Takım’a seçilen 20 yaşındaki yetenek, Kosova maçı öncesi Terim’in '10 numara' jestiyle karşılaştı.

10 numarayı alan Yusuf'un ilk tepkisi!
10 numarayı alan Yusuf'un ilk tepkisi!
GİRİŞ 14.06.2017 10:06 GÜNCELLEME 14.06.2017 10:10
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İlk kez Milli Takım’a davet edilen Yusuf Yazıcı, Makedonya’ya karşı süre almasa da 17 dakika sahada kaldığı Kosova maçında 4. golün asistine imza attı.

Ay-Yıldızlı formayla skora ilk katkısını yapan 20 yaşındaki futbolcu, Kosova maçı öncesi kariyerinin sürprizini yaşadı...

Arda Turan’ın Milli Takım’ı bırakmasının ardından 10 numarayı kimin alacağı merak konusu olurken; Terim formayı Yusuf’a verdi. Mekadonya ile maçında 29 numaralı formanın sahibi olan genç yetenek, Kosova maçı öncesinde soyunma odasında 29 numaralı formayı ararken 10 numaralı formada isminin yazıldığını öğrendi.

Yazıcı, önce kısa süreli şok geçirip daha sonra büyük mutluluk yaşarken; Terim, ne maç öncesi ne de 90 dakikanın ardından Yusuf’la bu konuda hakkında bir konuşma yaptı.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 5
  • BiYorum 6 yıl önce Şikayet Et
    Milli takimimizi makedonya'ya karsi izledim, biz bu dukkani kapatip gidelim arkadas..
    Cevapla
  • Adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    Arda'nın son zamanlarda oynadığı oyun tatmin edici değil bu şekilde zaten milli takıma alınmaması gerekirdi. Terimin şişkin bir egosu ve itici bir tarzı var bu yüzden milli takıma zarar veriyor. Olayların bu noktaya gelmesi üzücü fakat tek sorumlu oda değil Demirören baş sorumludur tüm bu yaşanan olaylarda.
    Cevapla
  • yorumcu 6 yıl önce Şikayet Et
    adalet doğru konuşmuş arkadaş. .
    Cevapla
  • Efe 6 yıl önce Şikayet Et
    İşte olay budur. Süper tespit. Gençlere şans verin.
    Cevapla
  • milli takım 6 yıl önce Şikayet Et
    terim aklı sıra ardayı küçümsüyor. yazık milli takıma yaa
    Cevapla