Gomez: Türkiye için çok üzücü bir olay

Alman milli futbolcu Mario Gomez, İstanbul'da Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına ilişkin "Çok üzücü bir durum" ifadesini kullandı.

Gomez: Türkiye için çok üzücü bir olay
Gomez: Türkiye için çok üzücü bir olay
GİRİŞ 29.06.2016 17:24 GÜNCELLEME 29.06.2016 17:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş ile geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yaşayan Alman milli futbolcu Mario Gomez, İstanbul'da Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına ilişkin "Çok üzücü bir durum" ifadesini kullandı.

Fransa'da gerçekleştirilen 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) mücadele eden Alman Milli Takımı'nın kadrosunda yer alan Gomez, savunma oyuncusu Mats Hummels ile basın toplantısı düzenledi.

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısının hatırlatılması üzerine Gomez, terör saldırılarının nerede yapılırsa yapılsın kötü olduğunu kaydetti.

Terör saldırısını öğrendikten sonra arkadaşlarının durumlarını öğrenmek için onlara telefonla kısa mesaj gönderdiğini aktaran Gomez, "Çok üzücü bir durum. Özellikle de Türkiye için çok üzücü bir olay." dedi.

Bu durumdan Türkiye'nin etkileneceğini belirten Gomez, bu olayın herkese dokunduğunu da vurguladı.

EURO 2016'da çeyrek finalde İtalya ile oynayacakları maçı da değerlendiren Alman futbolcu, "Zor ve heyecanlı bir maç olacak." şeklinde konuştu.

Avrupa Şampiyonası'nın kendisi için çok iyi geçtiğini belirten Gomez, "Şimdiye kadar turnuva olumlu geçti. Ancak bununla bir şey satın alamayız." değerlendirmesinde bulundu.

Mats Hummels de Almanya'nın şimdiye kadar kalesinde gol görmemesinin önemli olduğunu belirterek, bunun sebebinin rakibi önde karşılamalarının olduğunu ifade etti. İtalya'nın bir turnuva takımı olduğunu belirten Hummels, "Onları yenmek zor olacak." dedi.

YORUMLAR 2
  • gomez sana go go go 7 yıl önce Şikayet Et
    adam zorla oynuyor sanki her açıklamasında yok fiorentina yok belli değil yok şu yok bu gelmesin memlekete almayın istemiyoruz. türkiye için zormuş fransa için kolay sanki
    Cevapla
  • vatan 7 yıl önce Şikayet Et
    lan bu adam robot mu yav bana robot gibi geliyo
    Cevapla