Lige 'merhaba' dedi, başkan müjdeyi verdi

Fener Bahçe Şükrü Saracoğlu'nda oynanan PTT 1. Lig play-off final mücadelesinde Samsunspor'u 42. dakikada Güven ve 87'de Cem Sultan'ın golleriyle 2-0 mağlup eden Mersin İdman Yurdu, bir sezon aradan sonra yeniden Süper Lig'e 'merhaba' dedi.

Lige 'merhaba' dedi, başkan müjdeyi verdi
Lige 'merhaba' dedi, başkan müjdeyi verdi
GİRİŞ 18.05.2014 22:45 GÜNCELLEME 18.05.2014 22:45

Abdullah BİÇER'in haberi

MHP'Lİ VEKİLDEN TEBRİK MESAJI

MHP Mersin Milletvekili Dr. Ali Öz, ''Mersin İdman Yurdumuzun Süper Lige çıkmasında emeği geçen Başta Kulüp Başkanı Ali Kahramanlıya,yöneticilerimize,teknik kadromuza, futbolcularımıza ve desteğini bir an olsun esirgemeyen ve her deplasmanda takımlarını hiç bir şekilde yalnız bırakmayan cefakar taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ederim, Centilmence mücadele veren Samsunsporu da tebrik etmeden geçemeyeceğim'' dedi.

BAŞKAN KOCAMAZ: EMEK VEREN HERKESİ TEŞEKKÜR EDERİM

İstanbul Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmayı, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da tribünden izledi. Başkan Kocamaz, maç biter bitmez yaptığı açıklamada, "Başta futbolcularımız olmak üzere, teknik kadromuzu ve cefakâr taraftarlarımızı gönülden kutluyorum. Takımımızı, tekrar lâyık olduğu yer olan Süper Lig'e çıkarttıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Tüm Mersin'i sevince boğan futbolcularımızın gözlerinden öpüyorum" dedi. 

KOCAMAZ'DAN TRANSFER MÜJDESİ

Asıl mücadelenin bundan sonra başlayacağını ifade eden Başkan Kocamaz, "Süper Lig'e çıkmak önemli olduğu kadar, orada kalmak daha da önemli. İnşallah önümüzdeki sezonun hazırlıklarını şimdiden başlatarak, takımımızın gerekli noktalarına oyuncu takviyesi de yaparak , Süper Lig'e giriş yapacağız. Daha önce de belirttiğim gibi, bu takımın başarılı olabilmesi için kentimizde iş yapan yerli ve yabancı firmalar ile işadamlarına büyük görev düşüyor. Başarılı bir takım oluşturabilmek için mutlaka maddi desteğe ihtiyaç var. Ben Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, bu desteğin sağlanacağına gönülden inanıyorum, çünkü bu şehirde yaşıyorsak ve ekmeğimizi bu şehirde kazanıyorsak, bu kentin değerlerine gereken önem ve desteği vermek zorundayız" diye konuştu. 

Başkan Kocamaz mesajının sonunda, "Bizlere bu mutluluğu yaşatan Mersin İdman Yurdu'na, Süper Lig yolunda şimdiden başarılar dilerken, her zaman maddi ve manevi anlamda yanlarında olacağımızın bilinmesini istiyorum"şeklinde konuştu.

KAYNAK: HABER7 SPOR SERVİSİ