Karabükspor 10 kişiyle 3 puanı kaptı!

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Kardemir Karabükspor sahasında Kayserispor'u 1-0 mağlup etti.

Karabükspor 10 kişiyle 3 puanı kaptı!
Karabükspor 10 kişiyle 3 puanı kaptı!
GİRİŞ 14.10.2017 15:57 GÜNCELLEME 14.10.2017 17:07
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta mücadelesinde Tony Popovic'in devraldığı Karabükspor ile Marius Sumudica'nın ekibi Kayserispor kozlarını paylaştı.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmada Karabükspor, 1-0'lık skorla galip geldi. Maçın ilk devresinde gol sesi çıkmazken, Karabükspor'un savunmasından Paul Papp, 56'da gördüğü ikinci sarı kartın ardından takımını 10 kişi bıraktı.

Popovic kırmızı sonrasında Tanase ve Grozav yerine Ibanez ile İlhan'a şans verirken, Sumudica ise Güray'ı kenara aldı ve Asamoah'ı sahaya sürdü. Değişiklikler sonrasında golü Karabükspor buldu. İlhan'ın pasında Gabriel Torje, 77'de skoru 1-0'a getirdi.

Kayserispor baskısını arttırken 86'da Gyan'ın şutunda ağlara giden topu Dany önledi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Karadeniz temsilcisi kazanmasını bildi.

Alınan bu sonucun ardından Karabükspor 8 puana yükselerek 5 maç sonra galip geldi. Kayserispor ilk hafta Galatasaray deplasmanında aldığı yenilginin ardından 2. mağlubiyetini de dış sahada tattı, 14 puanda kaldı.

Ligin bir sonraki haftasında Karabükspor deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak. Kayserispor sahasında Konyaspor'u ağırlayacak.

YORUMLAR 6
  • kaan 6 yıl önce Şikayet Et
    karabüksporlular demekki istekliymiş
    Cevapla
  • vakifbank guvenlik 6 yıl önce Şikayet Et
    Karabük taraftarlarının maclara ilgi göstermemesi çok garip
    Cevapla
  • Bülent 6 yıl önce Şikayet Et
    kayserispor bu hoca ile başarılı olamaz, o kadar topa sahip olmalarına rağmen pozisyon yakalamakta zorlanan bir kayserispor var, her hafta farklı kadro ile çıkılmazki
    Cevapla
  • Kayserili 6 yıl önce Şikayet Et
    Kayserisporuma 10 kişi kalan karabüke yenilmesini yakıştıramadım resmen gol yememek için duvar ördüler saglık olsun konya macında telafi ederiz işllh...
    Cevapla
  • bayrağım 6 yıl önce Şikayet Et
    Karabükspor bu hafta çok önemli bir 3 puan aldı, bundan böyle inşallah iyi futbolunu puanlarla süsleyip lig gülü olmaya ve İstanbul takımlarının korkulu ol.aya devam edeck
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle