Kafkas: Alınan 3 puan değerli

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 1-0 kazandıkları İnegölspor maçında, eksiklere rağmen iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Kafkas: Alınan 3 puan değerli
Kafkas: Alınan 3 puan değerli
GİRİŞ 24.12.2015 19:33 GÜNCELLEME 24.12.2015 19:33

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu ikinci haftasında 1-0 kazandıkları İnegölspor maçında, eksiklere rağmen iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Kafkas, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, taraftar önünde maç kazanmanın önemli olduğunu belirtti.

Oyuncularını galibiyetten dolayı tebrik eden Kafkas, "İlk maçı mağlup bitirdiğimiz için bu maçın önemi daha da artmıştı. Bugün dişli bir takıma karşı mücadele verdik. İyi mücadele ettiler, özelikle oyun kurmamıza müsaade etmediler. Oyunun kontrolünü kaybettiğimiz zamanlarda da gol yiyebilirdik. Eksiklerimize rağmen iyi oyun ortaya koyduk. Alınan 3 puan değerli, hedefimiz gruptan çıkmak" diye konuştu.

İnegölspor cephesi: "Sonuna kadar kovalayacağız"

İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, zor bir takım karşısında mücadele verdiklerini ifade etti.

Puan hedefini gerçekleştiremediklerini dile getiren Güngör, şunları söyledi:

"Zor bir maç oynadık. Rakibi durdurma noktasında iyi olduğumuzu düşünüyorum. Özellikle maçın ikinci yarısında gol pozisyonlarına da girdik. Yediğimiz bir gol sonucunda mağlup olduk. Kalan maçlarda alacağımız sonuçlarla ilk iki takım arasına girmeyi hedefliyoruz. Bu şansımızı sonuna kadar kovalayacağız."