Karabük'ten hakem isyanı! 'İki penaltımız...'

Karabükspor Teknik Sorumlusu Levent Açıkgöz, Galatasaray'a 3-2 mağlup oldukları mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu ve 2 penaltılarının verilmediğini söyledi.

Karabük'ten hakem isyanı! 'İki penaltımız...'
Karabük'ten hakem isyanı! 'İki penaltımız...'
GİRİŞ 30.09.2017 22:16 GÜNCELLEME 30.09.2017 23:09
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

İyi bir oyun ortaya koyduklarını kaydeden Açıkgöz, "Galatasaray içeride çoşkulu oynuyor, çok iyi silahları var. Buna göre tedbir almıştık. Oyunun başında Galatasaray'dan önce 1-2 pozisyon bulduk, maalesef değerlendiremedik. İstediğimiz pozisyonları çok fazla üretemedik, ama futbolcularım müthiş mücadele ettikler. Devre arasında oyuncularımın maçı alacaklarına inanmaları, 2. yarıya daha farklı çıkmamızı sağladı. Son dakikada topu dışarı atabilsek, belki berabere bitireceğiz. 2 tane penaltımız olduğunu düşünüyorum. Böyle cesaretli oynayıp, karşılığını alamamak bizi üzüyor" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 15
  • ADİL MUHTAR 6 yıl önce Şikayet Et
    Fedarasyonun çöküşünü izliyoruz bir haftadır dün karabük son dakika gole gidiyor hakemin gözünün önünde ceyhunu kolundan tutmuş bırakmıyor bıraksa karabük üç kişi galata iki kişi devam diyor aynı posizyon galatasarayın golü oluyor sonrada hakemi tartışma diyorlar karabükün penaltısını iyi izleyin birde mehmet ekicinin posizyonunu izleyin hangisi penaltı hakemler şartlı fedarasyon hatlı madem hakemler dürt yönetiyor neden dört hafta kızağa çekiyorsunuz artık kızaha fedarasyon çekilmeli türk futbolunun önü açılmalı taraflı tutumdan kurtulmalı
    Cevapla
  • Fatıh 6 yıl önce Şikayet Et
    Tarafsız ve eyyamsiz yorum yapmak gerekirse, ilk yarıdaki pozisyon penaltı ama verilen penaltı çok basit. Verilmemesi daha doğruydu.
    Cevapla
  • Sass 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu teknik direktör başka bir maçı izlemiş galiba...
    Cevapla
  • Uzman 6 yıl önce Şikayet Et
    Muslera bile Marianonun yaptığı hareket daha çok penaltıydı diyor. Futboldan anlamayan yorum yazmasın. Anadolu takımlarının hakkı yeniyor...
    Cevapla
  • Zaza12 6 yıl önce Şikayet Et
    Açıklamayı iyi oku, o pozisyon buna göre daha penaltı olurdu diyor. Keşke o zaman verseydi penaltıyı maçı daha ciddi oynardık, bu ön yargıları bırakın olmayan penaltılar ile yolumuz kesilemez. Bursa maçında 2 net penaltımız verilmedi delikanlı olan onuda konuşur.
    Cevapla
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    Karabük bu futbol cahilleriyle küme düşer. penaltı dediği pozisyonlar net sarı kart hakemi aldatmadan...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle