Arda Turan'dan alkış alan proje!

Medipol Başakşehir'de forma giyen milli futbolcu Arda Turan, Medipol Mega Üniversite Hastanesi'ne giderek 'Kardeşime kitap okuyorum' projesini başlattı.

Arda Turan'dan alkış alan proje!
Arda Turan'dan alkış alan proje!
GİRİŞ 25.04.2018 20:05 GÜNCELLEME 25.04.2018 20:21
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Çeşitli hastalıklarla mücadele eden çocuklara moral vermek amacıyla onlarla bir araya gelerek kitap okuyan Arda Turan, etkinliğin sonunda çocuklara imzalı forma hediye etti. Milli futbolcu, hasta yakınlarının fotoğraf çekilme isteklerini de geri çevirmezken organizasyonla ilgili olarak, "Çocuklar bizim geleceğimiz. Biraz olsun onları sevindirebildiysek ne mutlu bana. Minik kardeşlerimizin hayatla mücadelelerinde her zaman yanlarındayım" dedi.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • yasin akyigit 6 yıl önce Şikayet Et
    adamsin arda helalolsun
    Cevapla
  • Sefkat 6 yıl önce Şikayet Et
    show iyilik gizli yapilir
    Cevapla
  • ramço42 5 yıl önce Şikayet Et
    siz nasıl biradamsınız zaten adam kampanya yapmış herkez duysun desdek versın diye nasıl gizli olacak anlatta bilelim aynı kılıcdaroğlu gibisiniz her şeyi tersden baklıyorsunuz
    Cevapla
  • Ferhan Bilen 6 yıl önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla
  • QuaresmaR7 6 yıl önce Şikayet Et
    işte bunu haber yapmaz bazı çevreler arda seni farklı şekilde göstermeye çalışıyolar işlerine gelmez Allah senin kalbini biliyor
    Cevapla
  • Trabzon lu 6 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim her zamanki gibi adamlığını yapmış
    Cevapla
  • isa hemiş 6 yıl önce Şikayet Et
    ülkenin gelmiş geçmiş en büyük futbolcularından olan Arda kardeşimiz de bazı hatalar yaptı. fakat birileri adeta Arda'ya adı konulmamış bir nefret dalgası başlattılar. Arda bunların hiç birini hak etmiyor. El insaf yani.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle