Abdullah Avcı'dan ilginç çıkış!

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Kayserispor maçının ardından konuştu.

GİRİŞ 27.11.2017 23:12 GÜNCELLEME 28.11.2017 08:57
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Kayserispor ile 1-1 berabere kaldıkları mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu ve Adebayor'un attığı golde elle oynama olmadığını belirtti.

'ALTINI ÇİZEREK SÖYLÜYORUM'

Abdullah Avcı, Kayserispor'un attığı golün öncesinde de taç atışında hata olduğunu vurgularken; "Sadece oyunu değil, oyunun dışını da oynamaya çalışan, bunun altını çizeyim, içerisiyle de, dışarısıyla da oynamaya çalışan bir takım Kayseri. Zirve yarışı devam ediyor. Bugün buradan 1 puanla dönüyorsun, haftaya derbi var. Hep yarışın içinde olmaya devam edeceğiz. Attıkları ilk golde taçın 15 metre önde olduğunu da konuşssunlar. Adebayor ile konuştum, elle oynadığı yönünde böyle bir şey söylemediğini söyledi. Tekrar baktım pozisyona, el değil, olsa söylerim" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 14
  • ERTUĞRUL 6 yıl önce Şikayet Et
    Biraz objektif olun duygularınız ile yorum yapmayın. Olabilir el var ya da yok diyebilir bu başakşehirin kötü takım abdullah avcının da kötü antrenör olduğunu mu gösterir. Birileri östersuhund, vardar lara elenirken adamlar sevillia yı elinden kaçırdı. Bu bütçelerle iki kulvarda oynamak zaten hayal olur şampiyonluk bencede daha mantıklısı. Ülke puanı diye yaygara yapanlar, lucescu yu başa getirenlere, uefa dan elenen Galatasaray a ,Fenetbahçeye baksınlar hazırlık maçları bile ülke puanını etkilerken adam futbolcu deniyor.
    Cevapla
  • yunaklı 6 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah AVCI futbol severler tarafından bir imajın ve sempatikliğin vardı. Yalan söyleyerek kendinden nefret ettirme.
    Cevapla
  • dadasss 6 yıl önce Şikayet Et
    uefa maçına yedeklerle çık yıldızları dinlerdin ülkeyi düşünme gel burda kayseri maçına yorum yap hak ara yorum milletin yani kısacası yav he he
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    her açıdan attığınız gol elle atılan gol. yalancısın sahtekarsın utanmadan birde rakibine laf söylüyorsun göksel gümüşdağın arasındaki güç olmazsa hiçsiniz apdullah efendi
    Cevapla
  • Ben 6 yıl önce Şikayet Et
    Sampiyon olacagim diye avrupada yedeklerle oyna sayenizde ulke puani yerle nir oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle