Başkan resmen açıkladı! 'Yollarımızı ayırdık'

Spor Toto Süper Lig'e yükselen Göztepe'de Başkan Mehmet Sepil, Teknik Direktör Yılmaz Vural ile yolları ayırdıklarını açıkladı.

Başkan resmen açıkladı! 'Yollarımızı ayırdık'
Başkan resmen açıkladı! 'Yollarımızı ayırdık'
GİRİŞ 14.06.2017 21:26 GÜNCELLEME 14.06.2017 21:26
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Normal sezonun bitimine 9 hafta kala takamın baştığı geçtiği sarı kırmızılı ekibi önce play off'a, ardından Süper Lig'e çıkaran tecrübeli çalıştırıcı ile bir haftadır süren görüşmede anlaşma sağlanamadı.

Yılmaz Vural'ın talep ettiği ücretle yönetimin önerisi arasında büyük fark olduğu öğrenilirken, Başkan Mehmet Sepil Yılmaz Vural ile yola devam etmeyeceklerini söyledi.

Başkan Sepil'in Osmanlıspor'dan ayrılan Hamza Hamzaoğlu ve son olarak Gaziantepspor'u çalıştıran İbrahim Üzülmez ile görüştüğü öne sürüldü. Bu görüşmelerden haberdar olan Yılmaz Vural'ın yakın çevresine, "Ben bu takımı şampiyon yaptım. Ancak çok bekletildim. Benim durumum henüz netleşmeden başka çalıştırıcılarla görüşmek doğru değil" diye dert yandığı ve Göztepe defterini kapattım" dediği kaydedildi.

Bu arada sarı kırmızılı taraftarlar sosyal medyada, görev yaptığı 12 maçta 7 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan görevi sürdürmesi gerektiği yolunda paylaşımlarda bulundu.

YORUMLAR 25
  • Aziz ALTINTAŞ 6 yıl önce Şikayet Et
    Yılmaz Vural gibilerine sahip çıkılmalı sezonun son 5 maçında ihtiyaç duyulacaksalar hiç duymasınlar o zaman nedense Türkiyede hocalar uzun süre takımlarda kalmıyor belirli bir planlada iş yapamıyorlar tabiki
    Cevapla
  • vatanprest 6 yıl önce Şikayet Et
    geldigi gibi gider merak etmeyin
    Cevapla
  • Hasanyücel 6 yıl önce Şikayet Et
    gazoztepe kümeye
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben demiştim bu adam çok para ister.
    Cevapla
  • KaraKarga 6 yıl önce Şikayet Et
    Adanaspor gecen sene aynisini yapti ve neoldu !?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle