Gaziantepspor'dan son gün bombaları!

Gaziantepspor, Cezayirli forvet Nabil Ghilas ve Trabzonspor’da forma giyen Muza Nizam ile de anlaştı.

Gaziantepspor'dan son gün bombaları!
Gaziantepspor'dan son gün bombaları!
GİRİŞ 31.08.2016 15:46 GÜNCELLEME 31.08.2016 15:46

Gaziantepspor, daha önce Türkiye’ye getirdiği ve şehri beğenmediği için anlaşma sağlanamayan Cezayirli forvet Nabil Ghilas ve Trabzonspor’da forma giyen Muza Nizam ile de anlaştı.

Gaziantepspor, daha önce transfer görüşmesi için Gaziantep’e getirdiği Cezayirli forvet Nabil Ghilas ile transferin son gününde anlaşma sağladı. Anlaşmanın detaylarının daha sonra açıklanacağı öğrenilen başarılı forvet oyuncusunun akşam saatlerinde İstanbul’dan Gaziantep’e gelerek takıma katılacağı öğrenildi.

MUSA NİZAM İLE DE ANLAŞILDI

Gaziantepspor transferin son gününde art arda bombaları patlamaya devam ediyor. Sabah saatlerinde Cezayirli forvet ile anlaşan yönetim Trabzonspor’da forma giyen Muza Nizam ile de anlaştı. Bir süredir stoper mevkiini doldurmak için çaba sarf eden kırmızı-siyahlılar Trabzonspor’da forma giyen ve 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Musa Nizam’ı kadroya katmak için Karadeniz ekibi ile görüşmelere başladı.

Kırmızı-siyahlılar bütçe doğrultusunda bu oyuncu için Trabzonspor kulübüyle anlaşmak üzere. Transferin akşam saatlerine kadar netlik kazanması bekleniyor. Asıl mevkisi sol bek olan Muza Nizam stoper mevkiinde görev yapıyor. Musa Nizam geçen sezon Trabzonspor forması ile ligde 25 maçta forma giydi ve 1 gol attı.