Galatasaray'da frikik polemiği

Eskişehir'de frikik krizi... G.Saray'da 90+3'te kazanılan frikik için Drogba, Selçuk ve Sneijder topun başına geçti. Drogba ne yapıp edip topun başına geçti, 6 gollü Selçuk küstü. Sneijder ise topa bile yaklaşamadı.

Galatasaray'da frikik polemiği
Galatasaray'da frikik polemiği
GİRİŞ 03.03.2013 16:47 GÜNCELLEME 03.03.2013 16:59

TÜMER METİN: Bir çırpıda 5-6 tane Selçuk İnan golü sayarım. Akhisar maçında Selçuk daha uzak mesafeden Sneijder'e bırakmadı. Burda da Drogba vurdu, çünkü Selçuk'u yanaştırmadı bile topa. Ama elinde denenmiş var. Benim Selçuk'un hakkını korumam lazım. Benim Selçuk'um burda duruyor, bildiğim yere vuruyor. Senin elinde Selçuk varsa o atar. Yapmış golü bir çok sefer, bir müsaade et Selçuk'a. Seyirci Sneijder isteyebilir ama vuracaksa Selçuk vursun. Son dakika kötü vuruş yaptı Drogba. 2 karış değil 2.5 metre kenardan gitti top. Drogba vuracaksa çat diye vuracak.

ŞANSAL BÜYÜKA: Selçuk ampul gibi asar değil mi? Sonuçta ama bu gol Selçuk'a veya Drogba'ya yazmıyor, G.Saray'a yazıyor. Hafta içi Okan Üniversitesinde idim. G.Saraylı bir arkadaşa içime doğmuş gibi sordum, "Frikikleri kim atmalı?" dedim, ciddi bir G.Saraylı üstelik ve bana "Sneijder" dedi. "Niye?" dedim. "Dünya klası abi, çok frikik golü var" dedi. "Selçuk da atıyor" dedim, "O da atsa bir şey demem" dedi.

HAKAN ŞÜKÜR: Elindeki Selçuk var ama yeni macera da var. Drogba'ya niye vurdun denemez ama olmayınca konuşuyoruz tabi.

(skorer)

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL