Galatasaray'da 3. koronavirüs vakası!

Galatasaray'da tedbir amaçlı olarak hastanede tedavi altına alınan Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'ın COVID-19 testi pozitif çıktı.

GİRİŞ 27.03.2020 12:19 GÜNCELLEME 27.03.2020 12:44
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da önce Abdurrahim Albayrak, ardından teknik direktör Fatih Terim'de koronavirüs görülmesinin ardından başkan yardımcısı Yusuf Günay da pozitif çıktı.

Galatasaray resmi sitesinden yapılan açıklama;

 

 

Tedbir amaçlı olarak hastanede tedavi altına alınan Başkan Yardımcımız Sayın Yusuf Günay'ın COVID-19 testi pozitif çıkmıştır. Tedavisine devam edilen Başkan Yardımcımız Yusuf Günay'a ve ailesine geçmiş olsun diyor, kendisinden bir an önce güzel haberler almayı ümit ediyoruz.

YORUMLAR 11
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Virüsü ne zaman aldığı da tespit edilebiliyor mu?
    Cevapla
  • Çepni 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamlar maç için stadyumdaydı.naç sırasında bir kişiye dahi bulaşsaca daha sonrası zincirleme kaza gibi gelir..bilmeden anlamadan yorum yapmayın..Fanatik falan diğilim lakin Galatasaray taraftarıyım. Ligin devam etmesi mümkün değil.Lig Trabzonspor lehine tescil edilmeli.
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki virüsün kaynağı yönetim. Abdurrahim Albayrak muhtemelen diğerlerine bulaştırdı. Artık gs liler maçlar Niye ertelenmedi diye ağlamaktan vazgeçsin. Sorunun kaynağı kendileri imiş. Hepsine geçmiş olsun.
    Cevapla
  • osman 4 yıl önce Şikayet Et
    alayı yalan be kardeşim şampiyonluğu mustafa cengiz oyunlarıyla almaya çalışıyolar kendilerini mazlum diye gösterecek fransız lobi takımı
    Cevapla
  • Yuh artık 4 yıl önce Şikayet Et
    Yuh artık ya yuhhhh , pes pes pes...
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    hastalara Allah şifa versin fakat futbola bu kadar büyük paraların harcanması büyük bir israftan başka getirisi varmıdır. italyada bu virüsün hızla yayılmasına futbol maçı sebep olmadımı. bunlardan ders çıkarmamız gerekmezmi millet asgari ücretle çalışırken hatta bu ücrete iş bulamazken bilhassa yurt dışından milyon dolarlarla transfer yapmak akıl karımı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle