Fatih Terim'in en çok eleştirilen o kararı

Fatih Terim ve ekibi, Belhanda hariç Beşiktaş maçının 11'ini çıkartıp Real Madrid'den 6 golü kalesinde gördü.

Fatih Terim'in en çok eleştirilen o kararı
Fatih Terim'in en çok eleştirilen o kararı
GİRİŞ 08.11.2019 09:57 GÜNCELLEME 08.11.2019 11:53
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde gol atamayan tek takım konumunda bulunan Galatasaray, son olarak Real Madrid'e 6-0 mağlup oldu.

 

 

Fatih Terim de karşılaşma sonunda, "15 yılda bir böyle sonuçlar alabiliyoruz" dedi.

Sarı-Kırmızılı takımda hem ligde hem de Avrupa'da işler yolunda gitmezken belki de ilk defa taraftarların eleştiri okları da Fatih Terim'e döndü. Sosyal medyada tecrübeli çalıştırıcıya ağır eleştiriler vardı.

 

 

HANi HAK EDENLER OYNAYACAKTI

Fatih Terim, Gençlerbirliği maçından sonra "Genç ve aç oyuncuları oynatacağım" dedi. Söylediği kadar radikal değişimler yaşanmasa da bazı taşlar yerinden oynadı ve Sivasspor 3-2 mağlup edildi. Ardından Beşiktaş maçında yine eleştirdiği isimlerden kurulu bir 11'le sahaya çıktı. Real'den 6 yiyen kadronun aynısıydı. Sadece Seri yerine Belhanda vardı. Sonra, "Bazılarına son şansı verdim" dedi. Çaykur Rizespor'u da 2-0 yendi ama sonra tekrar Belhanda hariç Beşiktaş maçının 11'ini çıkartıp Real Madrid'ten 6 tane yedi.

15 RESMi MAÇTA iYiYE GiTMEDi

Taraftarlar, sosyal medyada Fatih Terim'in kadro tercihlerini eleştirdi. Aynı zamanda rakip yarı alanda ayağına top alan Galatasaray futbolcularının yüzleri, kendi kalelerine dönüktü. Bu sezon Süper Lig'de 10 hafta geride kaldı. 4 kez de Şampiyonlar Ligi maçına çıkıldı. Akhisarspor'la oynanan Süper Kupa finaliyle birlikte 15 resmi karşılaşmaya çıkıldı ama Akhisar finalindeki kötü futbol aynen devam ediyor.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 32
  • GS li 52 4 yıl önce Şikayet Et
    GS yi ve hocayı bu zor duruma getiren Faruk Süren ve Ünal Aysal'ın kulübü batırmasıdır. Gs nin bu borcu ta 2000 li yıllardan geliyor.İyi futbol kaliteli topuyla oynanıyor. İyi topçuda iyi parayla alınıyor.
    Cevapla
  • Samii 4 yıl önce Şikayet Et
    Acil yabancı sınırı gelmeli öylede avrupada başarısızız böylede . Hiç olmazsa para içerde kalır
    Cevapla
  • FATİH 4 yıl önce Şikayet Et
    yürü git 15 senede birmiş,ne zaman adam akıllı futbol oynattın ,miadın doldu bırak ta git şu takımın başından
    Cevapla
  • Nasıl yani 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya topu karpuz zannedenlerdensin ya da yaşın daha genç. İstersen 1996 sonrası maçları izle bir bakalım. Tabi başka takımı tutmuyorsan
    Cevapla
  • Unal 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar galatasaray düşmanı varsa hepsi bi şey yazmış
    Cevapla
  • Yürü bee 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen öyle kardeşim. Bu büyük takım olduğumuzun göstergesi. Lig bitiminde yine mi galatasaray korkuları var
    Cevapla
  • mert 4 yıl önce Şikayet Et
    1996-2000 kadroda hagi popescu tafarel var,, 2011de snayder drogba melo muslera var,, arkasında iyi yönetim yoksa saçmalıyor.. ünal aysal ve faruk süren gibi başkan lazım,, tafarel ve popescuyu istemedi terim,, sonra drogba ve snyderi istemedi başkanlar zorla aldılar..ipleri eline verince maalesef saçmalıyor,, özhan canaydın dönemini hatırlayın 2 yılda perişan etti gs yi
    Cevapla
  • Ne diyon 4 yıl önce Şikayet Et
    Madem birşey yazıyorsun doğru bilgi ver bari. Faruk süren ve Ünal Aysal ın yerinde mustafa başkan olsaydı şimdi dünyanın ilk beş takımı olurduk. Başarılı dönem de kovdular hocayı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle