G.Saray'dan Fenerbahçe'ye transfer çalımı!

İtalyan basını, Steven Nzonzi'nin Fenerbahçe'den daha yüksek bir teklif almasına rağmen Galatasaray'ı seçtiğini duyurdu.

G.Saray'dan Fenerbahçe'ye transfer çalımı!
G.Saray'dan Fenerbahçe'ye transfer çalımı!
GİRİŞ 16.08.2019 09:48 GÜNCELLEME 16.08.2019 09:48
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Roma'nın 30 yaşındaki Fransız ön liberosu, 1+1 yıllığına kiralandı. Dün akşam saatlerinde İstanbul'a iniş yapan tecrübeli futbolcu, sağlık kontrolünün ardından resmi sözleşme imzalayacak.

Denizlispor deplasmanı dönüşünde takıma katılacak olan Nzonzi'nin, fiziksel açıdan hazır durumda olduğu ve gelecek hafta Konyaspor'a karşı forma giyebileceği bildirildi.

FENERBAHÇE ÇOK İSTİYORDU

Transferin detayları ise oldukça çarpıcı. İtalyan medyası, Fenerbahçe'nin uzun süredir ilgilendiği Nzonzi'ye, Galatasaray'dan daha yüksek bir maaş teklif etmesine rağmen, Fransız yıldızın Galatasaray'ı tercih ettiğini yazdı.

Bu gelişme, İtalyan gazeteciler tarafından, "Galatasaray'dan ezeli rakibi Fenerbahçe'ye müthiş transfer çalımı" olarak yorumlandı.

 

 

YORUMLAR 18
  • yusya 4 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar futbolcu bollugunda birbirlerinin oyuncularina talip olmayi birakin da adam gibi yetenekli oyunculari bulup getirin
    Cevapla
  • crazy 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarda kalkmış murici aldık derler. Alın size muric. Çalım böyle atılır. 3 milyon 4 futbolcu karşılığı muric. Bedavaya nzonzi. Falcaoyuda söylemiyorum. Zamanında fb de Johnson Gana milli takımına gitmiş ülkesine. Fenerbahceye transfer oldum demis takım arkadaşları feneri bilip duymadılari için Galatasarayın olduğu ligdemi demişler adama o yıllardan bu yıllara gs bir markadır fb ondan sonra gelir. Ortada bir transfer varsa gsde aynı parayı versin tabikide düştüğüne gsye gelir net.
    Cevapla
  • hmmm 4 yıl önce Şikayet Et
    Yav he he
    Cevapla
  • Harun 4 yıl önce Şikayet Et
    Farkimiz ismimizde gizli.Artik bunlarla kim buyuk takim polimigine bile girmiyorum
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyonlar ligi faktörü ve tabi geçen yıl küme düşmekten kurtulan bir takıma kimse gitmek istemez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle