Falcao'dan yeni açıklama! "G.Saray'a imza atmadım"

Galatasaray'a transferiyle ilgili konuşan Radamel Falcao, "Şu anda bir imza yok ancak Monaco ile iletişim halindeyim." dedi.

Falcao'dan yeni açıklama! "G.Saray'a imza atmadım"
Falcao'dan yeni açıklama! "G.Saray'a imza atmadım"
GİRİŞ 12.08.2019 19:19 GÜNCELLEME 12.08.2019 20:50
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın 1 numaralı transfer gözdesi Radamel Falcao, transferle ilgili yeni bir mesaj yolladı.

 

 

Kolombiyalı golcü, görüşmelerin sürdüğünü kaydederken taraftarın önemine dikkat çekti ve "Galatasaray taraftarlarının bana gösterdiği sevgi çok önemli. Ben duygusal bir oyuncuyum. Şu anda bir imza yok ancak Monaco ile iletişim halindeyim. Görüşmelerden uzak kalmaya çalışıyorum ve takımla idmanlara devam ediyorum" ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY HEYECAN VERİCİ OLUR"

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda Galatasaray'da oynama fikrine sıcak baktığını vurgulayan Falcao, "Kariyerimin bu aşamasında Galatasaray'da oynamak heyecan verici olur. Türkiye'de fubol ilginç bir şekilde yaşanıyor. Durumu analiz ediyorum. Umarım mümkün olan en kısa sürede transfer çözülür. Futbol, Türkiye ve Arjantin gibi ülkelerde özel bir şekilde yaşanıyor. Bu da bizi bu spora tutkulu olanlar için motive ediyor." demişti.

Radamel Falcao ile anlaşan Galatasaray, Monaco'nun Kolombiyalı golcüye izin vermesini bekliyor.

YORUMLAR 21
  • EFE 4 yıl önce Şikayet Et
    ne boş insanlar var yaa falcao kim diyor :D ilk olarak boş konuşanlara şunu söylemek istiyorum haber başlığına kurban gitmeyin falcao 1 aydır monaconun kendisini göndermesini bekliyor zaten galatasarayla anlaşma yaptı. monacoya mesaj veriyor gönderin bırakın salın beni diyor bunu anlamayacak kadar kalın kafalı mısınız? Sonuçta adamın kontratı var serbest oyuncu değil ki!
    Cevapla
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    şimdi bu Falcao gelirse dünyanın en iyi ülkesi mi olacaz ne olacak yani dışarıda garibanın yüzüne bakmayız ama elin oğlunun imza parasına kadar biliriz yazık vallaha çok yazık
    Cevapla
  • Haim revivo 4 yıl önce Şikayet Et
    Haim revivo da öyle diyordu. Ben fenerbahçe nin oyuncusuyum Galatasaraya transfer haberlerim doğru değil diye canlı yayında basın toplantısı yapmıştı. İki gün sonrada bir başka canlı yayında kendisini Galatasaraya bağlayan sözleşmeye imza atmıştı. Galatasaraya geldiğim için çok mutluyum!
    Cevapla
  • ibrahim osmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    kim bu ya kendini ne sanıyor geleceksen paranla geleceksin minnetle değil bu saatten sonra gelsen ne olur gelmessen ne olur sanıldığı kadar büyük oyuncu değilsin
    Cevapla
  • kayserili 4 yıl önce Şikayet Et
    gobemiz guverdi ya geleceksen gel.gelmeyeceksen .........
    Cevapla
  • Sjsj 4 yıl önce Şikayet Et
    Hadi be Falcao
    Cevapla
  • ademoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    sana ahiretine dünyana ne faydası var?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle