G.Saray'ın kasasına giren dev rakam!

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken sarı-kırmızılıların son 5 sezonda sattığı futbolculardan elde ettiği bonservis gelirleri 100 milyon Euroyu aştı ve 103,8 milyon Euro'ya ulaştı.

G.Saray'ın kasasına giren dev rakam!
G.Saray'ın kasasına giren dev rakam!
GİRİŞ 14.07.2019 09:18 GÜNCELLEME 14.07.2019 09:18
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Son olarak Fernando'yu Sevilla'ya satan Galatasaray, 4,5 milyon Euro bonservis geliri elde etti. Sarı-kırmızılılar, son 5 sezonda sattığı futbolcularla Süper Lig'de en fazla bonservis geliri elde eden kulüp konumunda yer alıyor.

Galatasaray'a en çok para kazandıran oyuncular 16 milyon Euro ile Badou Ndiaye, 15 milyon Euro ile Armindo Bruma, 11 milyon Euro ile Ozan Kabak, 9 milyon Euro ile Garry Rodrigues oldu. Transfer dönemi hali hazırda devam ederken, sarı-kırmızılı takım, daha da yüksek rakamlara ulaşabilir.

Mbaye Diagne'yi yaklaşık 15 milyon Euro karşılığında satmayı planlayan Cim-Bom, değerinin üstünde teklif gelmesi halinde diğer futbolcuları için de pazarlık masasına oturacak. Galatasaray, transferde 100 milyon Euro'yu aşkın bir gelir elde etmesine karşın aynı zamanda en fazla gideri olan kulüp olarak göze çarpıyor.

Sarı-kırmızılılar son 5 sezonda aldığı oyunculara tam 111,6 milyon Euro ödeme yaptı. Cim-Bom bu 5 sezonluk dönemde en yüksek bonservis bedelini ise geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer ettiği Mbaye Diagne'ye ödedi. Galatasaray, Senegalli futbolcu için eski kulübü Kasımpaşa'ya 13 milyon Euro ödeme yaptı. (Yenişafak)

YORUMLAR 10
  • Yazoğlum 4 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi anlaşılıyor neden hep seçim olduğunu bunlar işi biliyor ama olan galatasaraya olur maalesef
    Cevapla
  • Samii 4 yıl önce Şikayet Et
    103 satmış 111 almış demekki kasaya giren felan yok.
    Cevapla
  • SEBAT 4 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim'e verin. O para ancak onun maaşına yeter
    Cevapla
  • vergi yuzsuzleri 4 yıl önce Şikayet Et
    keske birde kasalarindan cikan dev rakami yazsaydiniz
    Cevapla
  • noyanbir 4 yıl önce Şikayet Et
    Devlete borçlarını ödesinlerrr.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle